Publicat 15 Mar 2017 | Reactualizat 12 Apr 2017 | Expiră 16 Apr 2017

Specialist documentatie parteneri

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru noi e foarte important să ai studii superioare finalizate (un avantaj ar fi Inginerie/Informatica), să comunici fluent în limba franceză si engleza atât verbal cât şi în scris, să cunosti pachetul MS Office, sa lucrezi la un nivel avansat cu Excel.
În plus, ne dorim sa gasim la tine aptitudini foarte bune de planificare şi organizare, de comunicare şi relaţionare precum si o buna capacitate de analiza si sinteza.
De asemenea, punem mare pret pe lucrul in echipa si pe spiritul de initiativa.

Descrierea jobului

Pentru vehiculele pe care le produce, Renault creeaza documentatia tehnica poust-vanzare aferenta si o pune la dispozitia unitatilor-service din reteaua proprie dar si reparatorilor independenti.
In acest cadru, căutăm pentru echipa Documentatie Tehnica Post-Vanzare o persoană riguroasa, deschisă la provocări şi dezvoltare continuă, pentru rolul de Pilot productie D3K (D3K = aplicatie de productie documentara).
Iti vei desfasura activitatea la sediul Renault Romania din West Gate Business Center.
Scopul job-ului: vei asigura disponibilitatea documentatiei tehnice post-vanzare in portalurile de consultare aflate astazi la dispozitia reparatorilor (din reteaua proprie/independenti).

Responsabilităţi:

În rolul de Pilot productie D3K te vei întâlni cu activităţi variate, cu diferite grade de complexitate iar în majoritatea timpului te vei ocupa cu :
Pilotarea procesului de productie D3K in vederea distribuirii documentatiei tehnice post-vanzare;
Asigurarea respectarii planningului de punere la dispozitie a documentatiei;
Pregatirea si realizarea exportului documentatiei traduse in diferite limbi, in vederea realizarii imaginilor ISO DVD D3K;
Punerea imaginilor ISO DVD la dispozitia furnizorului de gravare;
Gestionarea eventualelor blocaje in cadrul procesului de transmitere a documentatiei;
Construirea si actualizarea indicatorilor lunari aferenti activitatii tale.

Te intampinam cu:
Un mediu de lucru prietenos, dinamic şi bazat pe performanţă;
Posibilităţi de dezvoltare profesională şi planificare a carierei;
Asigurare privată de sănătate.

Descrierea companiei

Pasiunea este motorul Grupului Renault. Din pasiune pentru masini si pentru oameni avem astazi in Romania o gama completa de activitati prin care ii oferim fiecarui client vehiculul potrivit. Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Sa faci parte din echipa noastra inseamna sa participi la crearea vehiculului viitorului.

Expirat
Specialist documentatie parteneri  -  Grup Renault Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close