Publicat 20 Sep 2018 | Expiră 20 Oct 2018

Specialist Coordonator de Securitate la Incendiu

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Domeniile de competență
1. Fundamentale

  • Comunicarea interactivă la locul de muncă
  • Lucrul în echipă
  • Dezvoltarea profesională proprie
  • Utilizarea calculatorului (AutoCAD, Word, Excel)
2. Generale
  • Menţinerea unui canal eficient de comunicare cu toate specialitățile implicate (Arhitectura/Instalații)
3. Specifice Job-ului
  • Organizarea elaborării scenariului de securitate la incendiu în structura subordonată
  • Coordonarea specialistilor implicați în elaborarea scenariului de securitatea la incendiu
  • Colectarea informaţiilor relevante pentru baza de date a documentației
  • Elaborarea scenariului de securitate la incendiu

Descrierea jobului

Specialistul coordonator de securitate la incendiu organizează activitatea de elaborare a scenariului de securitate la incendiu în structura subordonată: elaborează procedurile interne şi instrucţiunile de lucru specifice în funcţie de caracteristicile fiecărei specialități implicate în procesul de elaborare a documentației tehnice, având în vedere toate reglementările și normele tehnice în vigoare. El elaborează proiectul și scenariu de securitate la incendiu şi redactează forma finală a acestuia după analizarea şi completarea documentului de către toate specialitățile implicate.

Specialistul coordonator de securitate la incendiu urmăreşte şi coordonează implicarea tuturor specialistilor privind securitatea la incendiu în structura subordonată, urmăreşte și supraveghează lucrările în toate etapele derulării acestora, decide sau propune soluţii pentru conformarea obiectivelor din punct de vedere a securității la incendiu.
Punct de lucru: Piata Muncii, Sector 3

Descrierea companiei

Compania noastră, care activează sub brandul „FDS GREENENERGY”, formată prin coagularea unui nucleu de specialiști cu experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții tehnice complexe. Produsele noastre sunt dedicate companiilor care își desfășoară activitatea în locații ce necesită avizare/autorizare ISU, acoperind tot procesul implicit de la stadiul de consultare asupra conceptului de arhitectura până la obținerea autorizației.
Competențele echipei noastre au fost apreciate in numeroase proiecte de dezvoltare imobiliară în care am contribuit, ca subcontractor/contractor pentru cei mai mari dezvoltatori de pe piața românească. De asemenea, oferim soluții de consultare companii care au nevoie de soluții eficiente pentru a-și pune in practica conceptele inovatoare.

Expirat
Specialist Coordonator de Securitate la Incendiu  -  FDS GREENENERGY S.R.L.