Publicat 03 Nov 2020 | Reactualizat 01 Dec 2020 | Expiră 04 Dec 2020

Solution Sales Support & Inside Sales

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

La Spirax Sarco, lider mondial in ingineria aburului, va veti folosi abilitatile de inginer pentru a ajuta clientii sa identifice solutii de eficientizare a proceselor, si de crestere a sustenabilitatii.
Candidatul ideal va avea:
Un background intr-o disciplica tehnica, preferabil facultatea de instalatii.
Un interes real in aplicarea cunostintelor tehnice pentru rezolvarea provocarilor clientilor si cresterea eficientei proceselor lor.
O atitudine care implica initiativa 100%.
Abilitati excelente de comunicare.
O experienta de 2..3 ani pe o pozitie similara.

Descrierea jobului

Avem o oportunitatea deschisa pentru un inginer ambitios, care sa se alature afacerii noastre de succes. Cu o acoperire globala, si ca si membru FTSE 100, noi oferim angajatilor nostri acces de neegalat la cele mai inalte standarde practice, atat tehnice cat si comerciale, in toate sectoarele. Proiectele in care suntem implicati vor face parte cu singuranta din abordarile viitorului, asa ca in colaborarea cu noi veti fi in permanenta conectati la lucruri incitante.
In calitate de inginer suport pentru solutii, veti dezvolta solutii inginerizate pentru clientii nostri, in timp ce identificati, conduceti si castigati oportunitati care duc la cresterea vanzarilor. Aceasta este o oportunitate fantastica de a avea un impact decisiv asupra operatiunilor care influenteaza modul in care oamenii traiesc, mananca si muncesc. Veti avea libertatea sa lucrati inovator si independent, cu mult sprijin atat din partea echipei globale, cat si din partea echipei locale, cu programe structurate de devoltare si invatare.
Pentru a fi de succes in acest rol, veti avea aptitudini tehnice solide dar si abilitatea de a construi relatii durabile cu clientii, colegii si colaboratorii. Procesul de vanzare este unul care implica toata echipa (spre deosebire de cel individual), aceasta abordare fiind esentiala pentru succesul afacerii noastre. Veti avea un palmares in experienta de lucru cu echipe dispersate geografic, cu o atitudine proactiva in identificarea cunostintelor si a know-how-ului de la colegi foarte experimentati. Rolul este extrem de variat, cu provocari noi in fiecare zi; deci veti fi organizat, cu o gandire strategica si veti actiona ca un adevarat consultant pentru clientii nostri.
Spirax Sarco Engineering se angajeaza sa relizeze diversitatea fortei de munca si sa creeze un mediu de lucru incluziv. Spunem bun venit tuturor aplicatiilor, indiferent de mediul social si cultural, varsta, sex, dizabilitati, orientare sexuala sau religioasa.
Pachet salarial: Salariu competitiv, bonus, program de lucru flexibil, asigurare medicala.
La Spirax Sarco, lider mondial in ingineria aburului, va veti folosi abilitatile de inginer pentru a ajuta

Descrierea companiei

Suntem incredibil de mandri de istoria noastra, si acum anticipam cu nerabdare oportunitatea de a proiecta viitorul cu diverse si noi talente. Daca doriti sa va alaturati echipei noastre, va rugam sa aplicati aici sau la office.romania@ro.spiraxsarco.com.
De ce Spirax Sarco?
Spirax-Sarco Engineering Plc. este un grup multinational de inginerie care isi are sediul in Cheltenham, UK. Grupul cuprinde organizatii de inginerie mondiala: Spirax Sarco si Gestra specialisti in abur, Watson-Marlow specialisti in pompe peristaltice asociate tehnologiilor de vehiculare a fluidelor, Chromalox si Thermocoax pentru tehnologii termice si aplicatii de incalzire industriala. Cu echipa noastra diversa avem capacitatea globala sa deservim 100,000 de clienti din 110 tari, parte a mai multor industrii.

Expirat
Solution Sales Support & Inside Sales  -  Spirax Sarco SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close