Publicat 22 Mai 2008 | Reactualizat 20 Iun 2008 | Expiră 22 Iun 2008

programator JAVA / J2EE

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Bun cunoscator al tehnologiilor Java/J2EE,Struts si/sau Hibernate.
Disponibilitate de lucru pentru minim 6 luni in Franta.
Spirit de echipa, usor adaptabil la intrarea intr-un mediu nou si intr-o echipa de lucru multinationala.

Descrierea jobului

Misiunea: integrarea in echipele de proiect din Franta, proiecte cu aplicabilitate in domeniile web/telefonie, bancar si aplicatii de gestiune (in functie de proiectul si locatia aleasa). Activitatea se va desfasura in strainatate (Franta), pentru minim 6 luni, la unele proiecte putandu-se intinde la citiva ani.

Beneficii: pachet salarial atragator, participarea la proiecte importante, experienta internationala

Descrierea companiei

LVA este o firma mixta romano-franceza care activeaza in domeniul serviciilor de dezvoltare software pentru Franta si Romania, cu clienti si utilizatori finali pe 5 continente.
Proiectele in care suntem implicati sunt mari, ambitioase si serioase.
Echipa este una tinara si dinamica.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

programator JAVA / J2EE  -  LVA Import Export SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close