Publicat 14 Mar 2019 | Reactualizat 11 Apr 2019 | Expiră 14 Apr 2019

Modelare CAD – desenator structuri / inginer constructor

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajăm inginer/student pentru modelare CAD - desenator structuri, care să se dezvolte ca specialist beneficiind de experiența solidă a echipei formată atât din experți cu experiență vastă cât și din tineri capabili și entuziaști să contribuie la proiecte provocatoare.
Vino alături de noi dacă ești absolvent al unei facultăți de construcții sau student în ultimul an, îți place să proiectezi, să desenezi și vrei un loc de muncă provocator și stabil. Ai cunoștințe de bază din timpul studiului la statică, rezistență, beton, geotehnică și desen tehnic, iar acolo unde ești conștient că mai poți îmbunătăți ești dornic să o faci? Te așteptăm alături de noi! Dacă ai încheiat masterul sau ești student masterand dispui deja de bazele potrivite, altminteri te vom susține să urmezi studii aprofundate.

Descrierea jobului

În echipa noastră ai posibilitatea să înveți lucrând, să te implici, să îți utilizezi abilitățile actuale și să dezvolți altele noi, să capeți experiență în domeniu și să poți contribui consistent la proiectele în care te implici.
Îți împărtășim experiență și îți oferim stabilitate, salariu atractiv, training-uri, îndrumare și feedback periodic.
În funcție de specificul fiecărei lucrări vei colecta și prelucra datele de care ai nevoie, vei face desene pentru structuri civile și industriale, structuri geotehnice complexe și de fundații speciale. Vei colecta, procesa și analiza, după caz, date de monitorizare geotehnică și structurală “state of the art” la nivel mondial.
Alte competențe:
Engleză - nivel mediu/avansat
Microsoft Office - nivel avansat
Autocad 2D - nivel avansat, Autocad 3D constituie un avantaj
AllPlan - constituie un avantaj
Tekla Structures - constituie un avantaj
ETABS, SAP2000 - constituie un avantaj

Primul pas este să aplici acum sau poți trimite CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa de email office@saidel.ro și te vom suna ca să stabilim o întâlnire.

Descrierea companiei

Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea națională și globală ca “trendsetteri” prin proiecte inovatoare ample, clădiri civile și industriale, parcuri eoliene atât în țară cât și în străinătate. Dezvoltăm servicii și produse noi în construcții, care să salveze resursele mediului și ale oamenilor.
SAIDEL Engineering - Rely on Solid Basis

Expirat
Modelare CAD – desenator structuri / inginer constructor  -  S.C. SAIDEL Engineering S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close