Publicat 22 Sep 2016 | Expiră 24 Oct 2016

Kinetoterapeut

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam kinetoterapeuti care au experienta in lucrul cu copiii cu dizabilitati neuromotorii, sunt flexibili, dornici sa se perfectioneze, inteligenti, sociabili, ordonati, disciplinati, creativi si adaptabili in echipa.
De preferat sa aiba un curs de hidroterapie sau sa aiba in vedere ca i-ar putea fi propus sa se perfectioneze si in hidroterapie.

Descrierea jobului

Jobul poate fi atat pentru un program de 6 h cat si de 8 h, acest lucru se va stabili ulterior. Se ofera un spatiu placut de lucru, cu o echipa frumoasa de tineri, echipamente performante si posibilitati de dezvoltare profesionala atat timp cat exista seriozitate si dedicatie.
Responsabilitatea consta in a lucra metodologic corect cu copiii cu dizabilitati neuromotorii, dar si cu multa dragoste si creativitate.
Beneficii: echipa, mediul, investitia in oameni, echipament MNF, liber in zilele de sarbatoare cu cruce rosie pana la ora 12.

Descrierea companiei

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. Fundația își propune să înfiinţeze noi centre de recuperare pentru copii la standarde internaţionale şi să contribuie la dotarea centrelor deja existente în scopul oferirii unui cadru optim de recuperare.

Expirat
Kinetoterapeut  -  Fundatia Mihai Nesu Foundation

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close