Publicat 26 Mar 2021 | Reactualizat 23 Apr 2021 | Expiră 26 Apr 2021

Junior Marketing Executive

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Te consideri o persoana activa in tot ceea ce tine de marketing, care este mereu curioasa de ceea ce se intampla si mai ales de ce se intampla un fenomen anume? Daca raspunsul e DA, deja ai 2 calitati pe care noi le cautam la urmatorul nostru coleg.

Ne dorim ca viitorul nostru coleg/viitoarea noastra colega sa fie familiar cu tot ce inseamna ,,marketing"(promovarea produselor, tehnici de publicitate si gestionarea unor bugete) si sa detina abilitati excelente de comunicare cu toate tipurile de oameni. De asemenea, pentru noi, familia CRAMELE COTNARI, este foarte importanta echipa, drept urmare ne dorim pe cineva care sa doreasca sa faca parte dintr-o echipa si sa lucreze alaturi de colegii nostri deja existenti in departamentul Marketing.

Dat fiind nivelul de responsabilitate pe care il vom detalia mai jos, ne dorim ca viitorul angajat sa aiba o experienta de minim 1 an in domeniu acesta si sa detina diploma de licenta/master in unul din urmatoarele domenii: Marketing sau Stiinte Economice. De asemenea, este necesara detinerea permisului de conducere categoria B de minim 1 an.

Mentionam ca locul de munca pentru postul propus se afla la sediu central al firmei in Comuna Cotnari, jud. Iasi iar pentru deplasarea din Iasi se asigura transportul!

Dupa cum bine stim, talentul si hobby-urile nu sunt tot timpul fructificate in cadrul studiilor universitare, drept urmare daca te consideri o persoana pasionata de vinuri sau de marketing, poti aplica!

Descrierea jobului

Concret, cautam un coleg/o colega care sa fie parte a departamentului nostru de marketing si sa contribuie cu propriile idei.

Printre competentele necesare performarii pe post regasim urmatoarele:

 • Realizarea analizei mediului concurential al companiei
 • Realizarea analiza si interpretarea datelor legate de principalii indicatori de functionare a afacerii
 • Asigura implementarea strategiei de marketing anuala
 • Stabileste si achizitioneaza necesarul de monstre, produse si materiale promotionale
 • Contacteaza furnizorii si mentine relatia cu acestia
 • Analizeaza datele primare ale indicatorilor de brand si de vanzari

Ca si obiective strategice, angajatul este responsabil de:
 • Respectarea si implementarea metodologiilor si sistemului legislativ al companiei
 • Prospectarea pietei si a mediului concurential
 • Realizarea tintelor cantitative si calitative ale postului
 • Comunicarea cu celelalte departamente
 • Dezvoltarea personala si profesionala continua
 • Respectarea eticii si conduitei in companie

Conditiile oferite de catre compania noastra sunt urmatoarele:

- Contract individual de munca pe o perioada nedeterminata
- Salariu fix
- Servicii de consiliere psihologica pentru angajat, cat si membrii familiei.
- Oportunitati de dezvoltare profesionala treptata, in functie de performantele dumneavoastra.
- Masa asigurata in cadrul companiei(mic dejun si pranz)
- Laptop si telefon de serviciu
- Reduceri la produsele companiei
- Transportul asigurat din Iasi.
- Alte beneficii care se vor dobandi pe parcurs :)

Coordonatele de transmitere a CV-urilor:

Daca corespundeti cerintelor de mai sus, va rog sa aplicati la acest anunt sau direct pe adresa de e-mail sergiu.ursan@cramelecotnari.ro pana la data de 11.04.2021

Descrierea companiei

Podgoriile de la Cotnari reprezinta rodul unei indeletniciri stravechi viti-vinicole. Compania se afla in inima podgoriei Cotnari inca din anul 1948, ingrijindu-se permanent de cele peste 1 700 de hectare de plantatii de vita de vie, pretuind fiecare boaba de strugure si impartasind cu ceilalti bucuria vietii.

Specialistii Cotnari lucreaza in laboratoarele combinatului sau in vii pentru a oferi vinuri de calitate exceptionala, vinuri obtinute prin limitarea productiei de struguri la un hectar la doar 70-80% fata de celelalte podgorii ale Romaniei sau din tarile viticole.

Podgoria Cotnari este cunoscuta in special pentru soiurile traditionale albe: Grasa de Cotnari, Tamaioasa Romaneasca si Feteasca Alba, carora li se alatura Busuioaca si Feteasca Neagra, pentru soiurile rosii. Adunam laolalta experienta si istoria Cotnari cu inovatia si excelenta Casei de Vinuri Cotnari, pastram bine secretele de vinificare si pricepere pentru a oferi clientilor un vin desavarsit si de calitate. In fiecare sticla de vin Cotnari se site mostenirea si recunostinta pentru rod.

Imbinam perfect traditia cu tehnologia si cunoasterea izvorata din pasiune, strugurii nostri de calitate fiind nucleul vinului premium. Plantatiile Cotnari urmaresc o densitate mica a plantelor, o distanta mare intre randuri, permitand astfel o circulare eficienta a aerului si efectuarea lucrarilor cu utilaje moderne. Vinul nostru are nevoie de o maturare in tihna, in butoaie de stejar, timp de 2 ani, apoi este imbuteliat sau pastrat in vinoteca Cotnari pentru a bucura cu buchetul sau generatiile viitoare.

Vinul Cotnari acompaniaza cu succes bucate din cele mai alese si poate reprezenta un cadou de suflet, surprinzator si intotdeauna cu bun gust.

“Degustati….si ascultati povestea vinului….”

Expirat
Junior Marketing Executive  -  S.C. Cramele Cotnari S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close