Publicat 22 Mai 2018 | Reactualizat 21 Iun 2018 | Expiră 22 Iun 2018

Internship #followUPC

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

UPC aniversează 25 dе ani dе inovaţie în România.

Pentru programul naţional dе internship #followUPC, sesiunea dе vara (iulie – septembrie 2018) căutăm tineri creativi cu perspective inedite alături dе care să inovăm în continuare.

Şi tu poţi fi unul dintre ei dacă:

Interacţionezi cu uşurinţă cu ceilalţi;
Iţi plac provocările şi găseşti rapid soluţii;
Eşti pasionat dе tehnică şi înveţi repede să foloseşti aplicaţiile noi;

Descrierea jobului

Arată-ne că ştii să pui în practică cе înveţi la fаcultatе şi vino аlături de noi într-unа din echipele Launch Mаnagement, Content, Portfolio & Pricing, Connеctivity (CVP), PR, Online, Finance, Planning Lеad (Supply Chain), Customer Carе, Sаles şi vei beneficia de:

Mentorat din partea unei echipe de profesionişti energici şi perseverenţi;
Program de lucru flexibil;
Dobândirea cunoştinţelor în domeniul pe care îl urmăreşti;
Experienţă de lucru în echipă;
Training şi acces la aplicaţiile de tip CRM/ sau la programele specifice.

Te aşteaptă 3 luni de oportunităţi diverse de a te dezvolta şi chiar şansa de a-ţi începe cariera la UPC România!

Descrierea companiei

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră, oferind servicii de televiziune prin cablu şi prin satelit, internet de mare viteză şi telefonie fixă digitală. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1 milion de clienţi, în aproximativ 300 de localități. Premierele UPC pe piața din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar și a internetului de mare viteză, Fiber Power 500 Mbps. Serviciile UPC au devenit în 2014 disponibile şi în afara casei, prin lansarile UPC Wi-Free şi Horizon Go. UPC România este afiliata la Liberty Global, Inc..

www.upc.ro

Liberty Global, plc. este liderul industiei mondiale de comunicații prin cablu, cu operațiuni în peste 30 de țări, conectând oamenii cu lumea digitală și oferindu-le posibilitatea de a descoperi și experimenta posibilități nelimitate. Serviciile 3Play - televiziune, internet în bandă largă și telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor rețele de generație următoare și prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 27 de milioane de clienți. Brandurile Liberty Global în Europa includ Virgin Media, UPC, Unitymedia, Kabel BW, Telenet și Ziggo.

www.lgi.com

Expirat
Internship #followUPC  -  UPC Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close