Publicat 17 Mar 2017 | Reactualizat 14 Apr 2017 | Expiră 18 Apr 2017

E-Commerce Marketing Manager

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta in e-commerce min. 3 ani
Experienta in online marketing
Experienta SEO
Cunostinte avansate de utilizare a instrumentelor de analiza, precum Google Analytics
Abilitati analitice
Abilitati multi-tasking si de adaptare intr-un mediu plin de schimbari
Abilitati excelente de comunicare si de a relationa inter-departamental
Management skills

Descrierea jobului

Cautam un om responsabil. Nimic nou aici. Cu totii ne dorim acest lucru, insa aici vorbim despre responsabilitatea si implicarea in cresterea business-ului de Ecommerce si de gestionare a platformei de shopping online.
Online content – iti suna cunoscut? Afla ca avem nevoie de o persoana care sa ne ajute cu crearea si actualizarea continutului de ecommerce (continut, promotii)
Planificarea si implementarea planului de Comunicare pentru website-ul de ecommerce – daca ai inteles despre ce e vorba, te asteptam cu CV-ul
Daca esti o persoana sociabila si iti place sa fii inconjurat de colegi, la noul job vei avea ocazia sa colaborezi cu echipele de marketing, design si buying pentru a mentine website-ul de ecommerce si pentru a crea o experienta optima pentru utilizator
Iti place sa fii atent la detalii si nu-ti scapa nimic? Ne dorim o persoana care sa monitorizeze indicatorii de performanta ai platformei de e-commerce si sa dezvolte planuri pentru imbunatatirea acestora. De asemenea, ne dorim sa ne ajuti cu dezvoltarea unor noi indicatori si modalitati de monitorizare a performantei actiunilor implementate pentru a sustine business-ul de ecommerce
Daca iti place sa dezvolti strategii, sa faci planuri pentru imbunatatirea vanzarilor, inclusiv layout de continut, programe pentru clienti, personalizare, SEO, retargetare, hai la noi!
Cu siguranta la noi o sa-ti faci multi prieteni! Deoarece vei colabora cu furnizorii externi, agentii si consultanti pe proiecte legate de platforma de ecommerce, functionalitati si marketing.

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.
Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.
MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.
Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: recrutare@mega-image.ro sau să aplici online pe: www.mega-image.ro Îţi mulţumim!

Expirat
E-Commerce Marketing Manager  -  Mega Image