Coordonator Proiect Implicare Comunitara

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Calificări:
  • O calificare cheie este capacitatea de a coordona eficient părțile interesate locale și de a dezvolta o relație de lucru pozitivă cu aceștia. În plus:Experiență de lucru anterioară de 1-3 ani în managementul de programe și oameni, ideal într-o organizație non-profit și în domeniul implicării comunitare.
  • Diplomă de Licență în management sau comunicare.
  • Mare afinitate pentru bunăstarea animalelor, empatie pentru câinii fără stăpân și valorile ANIMAL SOCIETY.
  • Abilitatea de a coordona și de a comunica bine cu oamenii
  • Limba română fluentă/nativă și abilități bune de engleză scris și vorbit.
  • Dispuși să călătorească local și uneori internațional.

Descrierea jobului

Rezumatul rolului:
Coordonatorul CE, lucrând îndeaproape cu Directorul Executiv al Animal Society, va fi responsabil pentru implementarea proiectelor de implicare a comunității în toate municipalitățile partenere (sau autoritățile județene), după cum urmează:
  • Asistență la sondaje și alte monitorizări și evaluări ale programului de implicare comunitară.
  • Alte sarcini, după cum devin necesare, inclusiv colaborarea cu Animal Society și Four Paws International în ceea ce privește planificarea anuală și raportarea privind Programul de implicare comunitară.
  • Poate fi necesar să participe la întâlniri internaționale cu alte programe Four Paws International în Ucraina și Bulgaria, precum și la conferințe interne și internaționale.
Ce oferim :
  • Veți beneficia de un pachet salarial motivant, în concordanță cu calificările, abilitățile și experiența dumneavoastră profesională.
Cauți o astfel de oportunitate? Te așteptăm cu drag!
Te rugăm să ne trimiți CV-ul până pe 19 august 2022 la office@animal-society.org

Descrierea companiei

ANIMAL SOCIETY este o organizație non-guvernamentală înregistrată în România care are drept scop asigurarea bunăstării animalelor prin acordarea de asistență animalelor fără stăpân, intervenții asistate de animale (IAA) și alte activități desfășurate în parteneriat cu autoritățile și comunitățile locale pentru o gestionare mai eficientă a populațiilor de câini și pisici fără stăpân într-un mod uman și sustenabil. Asociația Animal Society este parteneră a organizației Four Paws International (cunoscută și drept Vier Pfoten International), care contribuie la bunăstarea animalelor din România de peste 20 de ani.
În prezent, suntem în căutarea unei persoane organizate, cu o atitudine pozitivă și pasionat de domeniul bunăstării animalelor care să ocupe poziția de Coordonator Național de Implicare Comunitară (CE) ce va avea sediul în București. Animal Society colaborează cu autoritățile din orașul Galați din 2019, Constanța din 2021 și județul Ilfov din 2022 pentru a implica comunitatea în dezvoltarea unui sistem durabil și uman de management al populației de câini și pisici comunitare.
Publicat 5 aug. 2022 Reactualizat 12 aug. 2022 Expiră 4 sept. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.