Glovo

GLOVOAPPRO SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Glovo este o aplicatie ce ofera servicii de curierat la cerere si permite utilizatorilor sa comande, sa trimita si sa primeasca orice. Cel mai popular serviciu al aplicatiei este cel de livrare a alimentelor, serviciu ce permite utilizatorilor sa gaseasca si sa plaseze comenzi de la restaurantele favorite, mai apoi fiind preluate si livrate la usa de catre curierii Glovo.

 

Pe langa categoria de mancare, aplicatia cuprinde si alte categorii precum magazine, supermaerketuri, farmacie, bauturi, cu ajutorul carora utilizatorii pot alege in functie de dorintele si necesitatile lor. In plus, aplicatia ofera si butonul “orice” prin care utilizatorii pot comanda orice doresc, cu conditia sa nu depaseasca 9 kg si sa se incadreze in dimensiunile gentii livratorului, dar si categoria de “curierat rapid” ce permite livrarea de plicuri, pachete, documente, recuperarea obiectelor uitate acasa, la birou sau la prieteni (ochelari, chei, genti, etc.), in mai putin de o ora.

 

La origini, Glovo este un start-up spaniol ce a fost fondat de Oscar Pierre si Sacha Michaud in anul 2015 in Barcelona. La nivel global, aplicatia are peste 1 milion de utilizatori si 5600 de parteneri si activeaza in mai mult de 20 de tari din intreaga lume, urmarind noi orase in perioada urmatoare.

 

In Romania, Glovo s-a lansat in mai 2018 si a avut un mare succes, in primele 18 luni de activitate livrand peste 3,8 miloane de comenzi, cele mai multe fiind plasate pentru restaurant, supermarket si servicii de curierat. In prezent, aplicatia este activa in 14 orase din Romania, respectiv: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova, Constanta, Sibiu, Arad, Ploiesti, Baila, Galati, Oradea si Pitesti.

 

Ne extindem permanent, ne dezvoltam si ne dorim crearea unei infrastructuri de livrare on-demand pentru fiecare oras din lume, adaptata la cerintele specifice locale. Impreuna construim viitorul oraselor, permitand oricui sa primeasca orice produs din orice magazin livrat in cateva minute. Vino sa faci parte din echipa GLOVO!

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.