Publicat 20 Feb 2018 | Reactualizat 22 Mar 2018 | Expiră 23 Mar 2018

Chelneri și cameriste - 800 euro/lună.

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Hotelurile din Cipru sunt în căutare de chelneri și cameriste 800 euro/lună.

Agenția de Recrutare Algoos-una dintre cele mai cunoscute agenții din Europa, caută să angajeze imediat oameni pentru a lucra in hotelurile din Cipru.
Lanțul nostru de hoteluri preferă să angajeze oameni din România pentru că sunt totdeauna zâmbitori și politicoși și se pot adapta foarte rapid.
Experiența anterioară nu este necesară. Cei care își doresc postul de chelner trebuie sa cunoască limba engleză. Candidații acceptați trebuie să își procure singuri biletele pentru a ajunge în Cipru dar li se vor rambursa banii cu salariul primit.

Descrierea jobului

Durata lucrului poate fi de 4-12 luni, lucrul fiind perfect pentru studenții care doresc să plece în străinătate pe timp de vară.
Vi se va oferi cazare gratuită în camere bune, cel puțin 3 mese gratuite pe zi și este garantat că ve-ți fi plătit la timp.
Ve-ți lucra 6 zile pe săptămână câte 8 ore pe zi plus 30-40 minute de pauză pentru mese.
Salariul este de 800 euro pe lună în funcție de experiența dumneavoastră anterioară, dar nu mai puțin de 700 euro.
Orice altă limbă vorbită constituie un avantaj.

Hotelurile noastre tratează fiece angajat cu mult respect. Lanțul nostru de hoteluri oferă oportunități de a învăța, de a deveni mai bun și de a obține o poziție mai bună și mai plătită.
Avem multe posturi pentru dumneavoastră, așa că vă rugăm să aplicați acum prin trimiterea unui CV la adresa de email: support@algoos.com și noi vă vom contacta imediat.

Descrierea companiei

Algoos Recruitment it is a world network of recruitment and travelling agencies targeting the most demanding traveller, student, employee. Hence, we offer an unforgettable work, study and travel adventure covering every detail of their journey before they set off.

With Algoos study work and travel agents, partners, and our 24/7 support you may have peace of mind knowing that our staff will make this experience unforgettable without hassle and worries of what will be next.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Chelneri și cameriste - 800 euro/lună.  -  Algoos Study Work and Travel