Publicat 05 Sep 2016 | Expiră 07 Oct 2016

BUCATAR SEF

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta in domeniu minim 5 ani;
Atestat de formare profesionala – curs bucatar/diploma de absolvire a unei scoli in domeniu;
Cunostinte bucatarie romaneasca, bucatarie internationala;
Atitudine orientata catre client si bune abilitati de comunicare;
Capacitate de coordonare a echipei, abilitati de lider, capacitate de munca in echipa, capacitate de decizie si de organizare, creativitate, afinitate pentru arta culinara, atentie la detalii, responsabilitate;

Descrierea jobului

Coordoneaza intreaga activitate din bucatarie;
Este responsabil de gestionarea resurselor: materii prime, aparatura, personal;
Se implica direct in instruirea si formarea echipei;
Creaza meniul pentru restaurant si pentru micul dejun al hotelului, impreuna cu Directorul F&B;
Creaza meniuri/oferte speciale pentru evenimente, impreuna cu Directorul F&B;
Supervizeaza procesul de preparare si prezentare a meniului;
Elaboreaza fisele tehnice de pregatire a fiecarui fel de mancare si a fiselor tehnice de produse intermediare;
Elaboreaza fisele tehnice incluzand costul materiilor prime utilizate;

OFERIM:
Pachet salarial competitiv, bonusuri de performanta, contract de munca pe perioada nedeterminata;
Un loc de munca stabil, un mediu de lucru curat si prietenos;
Posibilitatea de a va alatura unei echipe tinere, provocatoare, unde sa valorificati cunostintele in domeniu si sa va dezvoltati profesional.

Descrierea companiei

Hotel Unirea & SPA, Restaurant Panoramic
Savuraţi întreaga panoramă a Iaşului şi bucurați-vă de o varietate largă de preparate culinare. Restaurantul Panoramic este în sine o destinație turistică a orașului, fiind singurul restaurant din Iași situat la o înălțime de 55 de metri. Având 140 de locuri, Restaurantul Panoramic este locul ideal și pentru evenimente de grup: nunți, botezuri, banchete sau aniversări.
Situat in centrul orasului Iasi, Hotel Unirea este un hotel de 4 stele si reprezinta o marca de referinta in domeniul hotelier din zona Moldovei. Distanta de la aeroport la hotel se parcurge in numai 15 minute cu masina, iar cea de la Gara Iasi pana in centru, in 5 minute cu masina sau 15 minute de plimbare.
Complexul Hotelier Unirea constituie un punct de atractie in afaceri si turism. Serviciile si conditiile moderne de cazare, centrul de conferinta si restaurantele de capacitate mare, experienta indelungata in organizarea evenimentelor ne recomanda.
Hotelul Unirea dispune de cea mai mare capacitate de cazare din centrul orasului Iasi. Cele 186 camere modernizate si apartamente reprezinta destinatia ideala pentru cazari grupuri, familii sau cazari individuale.
Hotel Unirea Iasi va ofera 6 sali de conferinta, multifunctionale si modern dotate. Acestea constituie solutii perfecte pentru organizarea de seminarii, training-uri, cursuri, congrese, lansari de produse si servicii.
Hotel Unirea va pune la dispozitie 2 restaurante, o cafenea si o terasa. Meniurile variate si pachetele de servicii personalizate contribuie la succesul tuturor evenimentelor organizate in restaurantele Hotelului Unirea Iasi.

Expirat
BUCATAR SEF  -  Complex Hotelier Unirea Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close