Publicat 18 Ian 2019 | Reactualizat 17 Feb 2019 | Expiră 18 Feb 2019

ASISTENT MEDICAL GENERALIST (RECOLTARE)

5 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti proaspat absolvent al Scolii Postliceale Sanitare, pasionat de recoltare si esti in cautarea unui job?

Vino in echipa Synevo unde vei gasi colegi tineri si prietenosi, un program de mentorat care te va ajuta sa te perfectionezi in aceasta meserie, echipamente si materiale de lucru de calitate.

Facand parte din echipa Synevo vei fi responsabil de recoltarea probelor biologice si de activitatea de front – office (informarea pacientilor cu privire la protocolul de recoltare, programul de lucru al centrului si termenele de eliberarea rezultatelor, casierie, arhiva).

Iti oferim un program de lucru avantajos, salariu competitiv cu bonusuri periodice si posibilitatea unei cariere intr-o companie de succes in domeniul medical.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând aproape 15 milioane de teste. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
ASISTENT MEDICAL GENERALIST (RECOLTARE)  -  SYNEVO ROMANIA