YUME Coffee Roasters SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

La YUME Coffee Roasters avem o misiune foarte precisă: să oferim clienților noștri cafea de specialitate (peste 80 de puncte SCA), proaspăt prăjită, la cel mai înalt nivel de calitate artizanală, fără compromisuri, acompaniată de servicii pe măsură.

Importăm microloturi de cafea verde din majoritatea regiunilor producătoare și le prăjim în Cluj-Napoca.

Echipa YUME are în comun pasiunea pentru cafea și entuziasm în deservirea clienților.

Dacă ospitalitatea de nivel înalt sau excelența în activitate te încarcă cu energie și te motivează, locul tău este alături de noi.

Ești condus de respect și considerație în relațiile interumane? Știi înlocui termenul "imposibil" cu soluții creative potrivite? Ești deschis(ă) procesului de învățare, fără a intra în defensivă când ți se face o observație? Dacă ai răspuns cu DA, nu mai ezita, ești binevenit(ă) să lucrezi într-una dintre echipele care pun umărul la schimbarea economico-socială de care avem atâta nevoie.

Media
Espresso
Hand made
Milky Way
Light roast
Coffee, clothes & snow
Tamping attitude
Old & new masterpieces
Drying on raised beds

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.