Xpres Prest S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Xpres Prest S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Despre

SC XPRES DELIVERY SRL, membru al retelei de curierat SAMEDAY din 2020 este o companie in plina dezvoltare care pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra ofera servicii de curierat de calitate. Noi verificam constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza servicii extrem de variate, putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Petru Aron, 9a, -, SIBIU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close