WURTH ROMANIA

Companie verificată

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Würth RomaniaInfiintata in februarie 1994 ca reprezentanta in Romania a concernului german Adolf Würth GmbH&Co. KG, Würth Romania a devenit in scurt timp o companie de top pe piata romaneasca in domeniul elementelor de asamblare, sistemelor de ancorare, adezivilor, etansantilor si a cosmeticelor auto.Cu o gama de peste 20.000 de produse si avand garantia calitatii produselor si serviciilor sale, Würth Romania este cea mai indicata pentru a fi furnizorul dumneavoastra numarul unu. Avand un depozit central in Otopeni si o forta de vanzare bine reprezentata in orice colt al tarii, Würth Romania vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va o livrare in 24 de ore in orice loc din tara, pentru 98% dintre principalele sale produse.Divizii Würth Romania:Auto - Cargo, Lemn - Constructii, Metal - IntretinereGama bogata si diversa de produse.
Servicii si produse cu o calitate dovedita.
Partener profesionist ce iti ofera solutia potrivita in cel mai scurt timp.
Consultanta de specialitate.
Rapiditate in livrare.
Contact permanent cu evolutia tehnologica.Cariera ta la Würth Romania!Inca de la inceputul activitatii sale pe piata romaneasca valorile umane si morale ale organizatiei au fost conturate, evidentiate, conservate si recompensate cu:pachete salariale motivante
traininguri si instruiri in tara si in strainatate
planuri de cariera
concursuri interne si internationale
schimburi de experienta interna si internationala, toate avand un mediu de lucru placut, motivant si proactiv.

Joburi
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.