WENGLOR ELECTRONIC INNOVATION LITO SCS

check_circle Companie verificată
2

WENGLOR ELECTRONIC INNOVATION LITO SCS

check_circle Companie verificată
2

Despre

Noi dezvoltam tehnologia inteligenta in domeniul senzoristicii, tehnica de siguranta, sisteme de prelucrare a imaginii, la cele mai moderne standarde de comunicare pentru industria din intreaga lume. Datorita produselor de top inovatoare putem solutiona atat cerinte exceptionale cat si aplicatii standard.

De peste 30 de ani, oferim produsele potrivite pentru companiile mici și mijlocii, cat si pentru marile concerne internationale. Nucleul gamei noastre de produse este compus pe langa senzori optoelectronici și inductivi din: senzori ultrasonici, senzori de fluide, sisteme de procesare a imaginilor, scanere de coduri de bare 2D / 3D, precum și tehnica de siguranta. Scopul nostru este de a livra clientilor solutii inovatoare de calitate - în fiecare zi si în orice loc din lume.

Mari companii implicate in dezvoltarea si producerea de automobile de renume și mari concerne din industria alimentara, companiile farmaceutice și constructorii de masini, se bazeaza în mod constient pe portofoliul nostru atractiv de produse. Chiar si companiile din domeniul manipularii materialelor, precum și industria bauturilor, lemnului, electricitatii, hartiei, materialelor plastice, textilelor si ambalajelor, reusesc sa faca fata celor mai complexe provocari cu ajutorul produselor noastre.

 

www.wenglor.com

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Strada Caprioarelor Nr. 4, 550089, Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close