WELT IMOBILIARE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Welt Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca care activeaza cu succes pe piata de profil incepand din anul 2003. Prin calitatea serviciilor oferite, Welt Imobiliare si-a castigat inca de la inceputul activitatii un bun renume, fiind azi o firma importanta si respectata in Cluj Napoca. Indiferent de tipul tranzactiei imobiliare, va oferim un numar mare de oferte imobiliare. Fie ca doriti sa cumparati sau sa inchiriati un imobil, pe www.weltimobiliare.ro gasiti toate tipurile de imobile, apartamente in blocuri vechi sau in constructii noi, ansambluri rezidentiale, case si vile, terenuri, spatii comerciale, industriale si de birouri.WELT IMOBILIARE - cautam impreuna, reusim impreuna. Acordam atentie fiecarui client si ne straduim ca acesta sa investeasca profitabil prin intermediul nostru. Stim ca succesul nostru se poate construi si baza doar prin succesul fiecarui client in parte. Fiecare client care a investit profitabil prin Welt Imobiliare a mai pus o caramida la temelia constructiei noastre de succes si actionam astfel incat sa avem un numar cat mai mare de clienti multumiti. La baza consolidarii si dezvoltarii firmei noastre la un nivel atat de ridicat stau investitiile permanente in baza materiala si in personal, dar mai ales un numar impresionant de clienti multumiti. Clientii care revin sau ne recomanda altor clienti sunt cei care stau la baza succesului nostru fiind o adevarata "mina de aur" pentru Welt Imobiliare.Strategia firmei este una dinamica si adaptata la conjunctura pietei imobiliare. Suntem dedicati si orientati catre clienti pentru intelegerea si satisfacerea deplina a nevoilor acestora in timp util.
Suntem un partener de incredere prin care puteti sa cumparati, vindeti sau sa inchiriati orice tip de imobil, de la garsoniere, apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, case, vile, terenuri, spatii comerciale si spatii industriale.Consilierii nostri imobiliari sunt atenti la ceea ce doriti, verifica fiecare oferta in parte inainte de a programa vizionarea acesteia si va informeaza despre detaliile imobilului.
Avem personal calificat si cu experienta in domeniul imobiliar, in masura sa va ofere cele mai bune solutii in orice moment si in diverse probleme imobiliare.Noi facem ca alegerea ta sa fie profitabila si te ghidam spre alegerea solutiei ideale. Avem pregatite pentru dumneavoastra un numar mare de oferte, gata sa va fie prezentate de catre agenti imobiliari cu experienta.
Venim cu solutii si idei bine gandite de specialistii nostri! Puternic ancorati in realitate contribuim la realizarea viselor clientilor nostri.WELT IMOBILIARE este garantia succesului tau. Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa tanara si puternica de profesionisti, care pun in primul rand accent pe etica si servicii de inalta calitate, fiind daruiti in intregime visului ce v-a adus la noi. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii si consecventa ne definesc in tot ce facem. 

Media
Sediul Welt Imobiliare situat în Gheorgheni
Sediul central Welt Imobiliare
Birourile Welt Imobiliare
Birourile Welt Imobiliare
Birourile Welt Imobiliare
Birourile Welt Imobiliare
Sediul Welt Imobiliare situat în Florești
Birourile Welt Imobiliare
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.