W3 Marketing Technology SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Noi suntem Evonomix.
Suntem o companie de marketing si tehnologie specializata in strategie, design de interactiuni, inginerie si comert digital.
Lucram cu liderii de piata pentru a genera valoare prin aplicarea unei gandiri adaptabile si inovatoare, la scenarii ambitioase de afaceri. Inovatia sta la baza proceselor noastre pe masura ce combinam noile tehnologii cu un know-how trans-disciplinar pentru a descoperi cele mai bune solutii pentru clientii nostri.
In fiecare zi construim solutii de eCommerce, integram infrastructuri corporative, proiectam interfete cu utilizatorii, producem continut multimedia, dominam motoarele de cautare si retelele sociale, cream si gestionam relatii cu influentatori de top, scriem continut persuasiv, inovam produse digitale si fizice care imbunatatesc viata de zi cu zi a oamenilor.
Facem toate aceste lucruri in timp ce invatam si ne bucuram de aceste lucruri in fiecare zi. Asta este ceea ce facem, intr-o lume mereu activa care se misca din ce in ce mai rapid in fiecare zi.
Suntem foarte mandri de echipa noastra si de portofoliul nostru. Ne imbunatatim in mod continuu echipa si cautam mereu provocari mai mari.
 

Misiunea noastra
Generarea de schimbare eficienta si pozitiva, profitand de oportunitati create de retelele sociale, dispozitive mobile si cloud.
 

Viziunea noastra
Suntem interesati sa rezolvam probleme critice in industrii importante prin infuzarea de inovatie si generarea de start-up-uri, cu resurse interne, intr-un mod sustenabil.
Echipa si know-how-ul nostru constituie o platforma cu un risc mic si un cost eficient, care ne permite sa construim solutii inovatoare la probleme pe care clientii nostri nici nu le-au gasit inca.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.