Vel Pitar

Vel Pitar

Companie neverificată
?

Compania nu a fost încă verificată de către echipa Ejobs.

Descrierea companiei

Hai la Vel Pitar – Cel dintai Brutar!

 

Grupul Vel Pitar este unul dintre cei mai importanti angajatori din Romania, avand peste 3 000 de angajati. Vel Pitar incurajeaza initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala. Angajatii nostri au sanse egale de promovare, performanta si potentialul de crestere al fiecaruia fiind criteriile unice de selectie in cadrul companiilor din grupul Vel Pitar.

Format in anul 2001, in urma fuziunii a patru fabrici de morarit si panificatie ( Mopariv Valcea, Berceni Bucuresti, Granpan Tecuci si Panegro Cluj ), Vel Pitar este astazi, lider pe piata produselor de panificatie si morarit si un important jucator in domeniul productiei si distributiei de cozonac, specialitati de cofetarie si produse de patiserie, cu11 unitati de productie, 2 in Bucuresti si 9 in alte judete din Romania.

Misiunea Vel Pitar este de a oferi mereu produse de panificatie de calitate superioara, la cele mai inalte standarde europene si permanent adaptate cerintelor si nevoilor consumatorilor romani. Calitatea produselor, tehnologiile folosite si flota de distributie, fac din companie un partener de incredere pentru clientii sai, Vel Pitar livrand zilnic produse in peste 7 000 de magazine atat din comertul traditional cat si din cel modern,

Una dintre valorile pe care se ghideaza Vel Pitar este respectul in relatiile cu partenerii, angajatii, consumatorii si furnizorii companiei, pentru ca orice interactiune bazata pe respect reprezinta un start fructuos pentru un viitor parteneriat de succes. De la realizarea fiecarui produs in parte, la retetele aduse in atentia clientilor, angajatii Vel Pitar pun pasiune in tot ceea ce fac si muncesc cu profesionalism pentru a sustine activ consumatorii in adoptarea si mentinerea unui stil de viata sanatos.

 

Te-am facut curios?

Vino si tu sa faci parte dintr-o echipa profesionista si unita, bazata pe relatii de munca echitabile, de natura sa asigure protectia sociala a salariatilor nostri si pe cresterea performantelor economice a societatii. Actionam constant in vederea retentiei angajatilor valorosi, desfasurand atat actiuni de comunicare cu angajatii, precum si actiuni de recompensare.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.