TUTYSPORT SRL

Companie verificată

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Various Brands #SPORTLIFESTYLE

Compania cu capital integral romanesc Various Brands a intrat pe piata in anul 2007, deschizand primul magazin in Ramnicu Valcea, urmat in 2008 de un magazin in Galati. Fiind un brand ambitios ce si-a dorit consolidarea si mentinerea pozitiei pe piata din Romania, Various Brands s-a extins rapid, actual detinand mai mult de 20 de magazine in cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Ploiesti, Galati, Braila, Rm Valcea, Tg Jiu, Craiova, Drobeta Turnu Severin si Constanta. 
Urmarind o evolutie constanta in ceea ce priveste extinderea magazinelor dar si din punct de vedere al produselor oferite, Various Brands este unul din cei mai importanti jucatori din industria locala sport retail ce aduce cele mai bune itemuri de la branduri consacrate pe plan national si international: Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Converse și multe altele. Urmarind tendintele si avand grija sa puncteze pe calitate, brandul se concentreaza pe patru valori fundamentale:
- calitate - oferind clientilor produse de calitate sub amprenta originalitatii marilor branduri;
- diversitate - articolele de sport adecvate stilului urban casual, fac un mix efervescent si sunt potrivite pentru o paleta larga de sporturi;
- transparenta - prezinta o imagine reala a brandului si raspunde intotdeauna nevoilor clientilor in vederea mentinerii unei relatii de incredere client – companie;
- competitivitate - pastreaza un raport calitate-pret excelent si cauta mereu sa aiba cele mai accesibile preturi in domeniul sau de activitate. 
Ca angajator, Various Brands crede cu tarie ca la baza oricarei afaceri de succes stau angajatii pregatiti si multumiti. Pentru asta, investeste in oamenisi in dezvoltarea lor, le ofera posibilitatea de a-si descoperi si dezvolta potentialul si le construieste cariere de succes pas cu pas. Pretuind initiativa si incurajand oamenii dornici si dispusi sa accepte orice provocari, brandului se bazeaza pe diversitate si pe dorinta de a acorda clientului cele mai bune produse si servicii la preturi corecte. 
Vino sa faci parte din echipa Various Brands!

Joburi
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.