V&V Services GmbH

check_circle Companie verificată
1

V&V Services GmbH

check_circle Companie verificată
1

Despre

„V & V Services” este o agenție elvețiană de personal care se ocupă cu medierea locurilor de muncă pentru lucrători cu înaltă calificare din punct de vedere tehnic și profesional în Elveția în diferite domenii de activitate, concentrându-se pe poziții medicale, IT și tehnic. Serviciilor„V & V Services” li s-a acordat permisiunea de a se angaja în medierea profesională în conformitate cu art. 2 din Legea federală a serviciilor de ocupare a forței de muncă (AVG, Arbeitsvermittlungsgesetz) din 6 octombrie 1989. Licența este acordată de SECO din Confederația Elvețiena. Click aici pentru a putea căuta serviciile „V & V Services”, precum și domeniile de activitate cărora li se permite să medieze angajații: http://www.avg-seco.admin.ch/WebVerzeichnis/ServletWebVerzeichnis.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Hauptstrasse 176, Ormalingen, 4466

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close