Unilever Romania

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Construit în jurul a 400 de branduri diverse și oameni deosebiți, cu scopul comun de a crea o lume mai bună și de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor, compania Unilever este prezentă zilnic în viețile a cel puțin 2.5 miliarde de consumatori, din peste 190 de țări din întreaga lume. Pentru noi, cei 149.000 de angajați sunt mai mult decât simpli angajați: ei sunt forța de mișcare din spatele tuturor brandurilor noastre care contribuie în fiecare zi la îmbunătățirea sănătății planetei, dar și a sănătății, încrederii și bunăstării oamenilor.

În România, povestea Unilever a început odată cu primele importuri de produse în anul 1991 și a continuat cu achiziția Fabricii Dero din Ploiești în anul 1995. Prin investiții uriașe, Unilever a reușit să aducă fabrica la standardele internaționale de calitate, mediu și siguranța angajaților. Tot în Ploiești, în anul 2006, a luat naștere Fabrica de Produse Alimentare Unilever prin contopirea a trei fabrici: fabricile de margarină de la Târgu Mureș și Bulgaria și fabrica Knorr din Otopeni. Astăzi, Unilever Romania este cunoscuta prin branduri precum Knorr, Delikat, Dero, Omo, Dove, Rexona, Domestos, Cif, Magnum, Ben & Jerry’s, Betty Ice, Algida și multe altele.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA UNILEVER!

 

NE MĂRIM ECHIPA DIN FABRICA DE PRODUSE ALIMENTARE PLOIEȘTI!

ANGAJĂM OPERATORI ȘI TEHNICIENI PRODUCȚIE

 

Atunci când lucrezi în industria alimentară, într-o companie de top care oferă mereu consumatorilor rețete delicioase și ingrediente de cea mai bună calitate, știi exact ce pui pe masă!

Căutăm colegi noi care știu exact ce aduc la masă: seriozitate, dedicare și abilități profesionale în domeniu.

Ce punem noi pe masă: spirit de echipă, stabilitate, pachet salarial atractiv în funcție de poziția ocupată (contract pe perioadă nedeterminată, tichete de masă 20RON/zi, decont transport, abonament medical, 5000RON prime de sărbători, spor de noapte / de weekend / ore suplimentare, bonus trimestrial de performanță, 10% bonus lunar pentru program 12h)

Vezi ce poziții avem deschise în acest moment în secțiunea Joburi și aplică la cele care ți se potrivesc sau trimite CV-ul:

- la adresa de email cariere.ploiesti@unilever.com
- pe WhatsApp la 0720.175.175 sau
- la sediul fabricii din B-dul Republicii, nr. 219, Ploiești

Promisiunea noastră: dacă te potrivești profilului căutat, te contactăm în 2 zile pentru interviu!

 

Împreună punem viitorul pe mesele românilor! APLICĂ ACUM! 

 

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.