UBISOFT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Ubisoft este cunoscut la nivel global pentru dezvoltarea jocurilor pentru mai multe francize de jocuri video apreciate precum: Assassin's Creed, Far Cry, Tom Clancy's Ghost Recon, Just Dance, Rainbow Six, Prince of Persia, Rayman, Watch Dogs și Tom Clancy's Splinter Cell. Ca unul dintre liderii de entertainment cu un bogat portofoliu de branduri cunoscute la nivel mondial, Ubisoft functioneaza dupa o misiune clara – de a livra intregii lumi experiente de gaming originale si memorabile pentru toate platformele.

 

Ubisoft Romania, mai precis Ubisoft Bucuresti, este unul din importantii piloni ai industriei de dezvoltare a jocurilor video din tara noastra, fondat in anul 1992 ca primul studio de productie Ubisoft din afara Frantei. Cu o istorie puternica in spate si un important portofoliu de titluri de succes, Ubisoft a migrat catre co-development si a lucrat block bustere ca Just Dance, Assassin’s Creed, Ghost Recon si Watch Dogs.

 

Fiecare joc este o inovatie Ubisoft. Toate eforturile si concentrarile noastre sunt bazate pe descoperirea de jocuri si tehnologii inspirate din cele mai recente tendinte sociale de pe piata. Ne mandrim cu echipe de dezvoltare pasionate, cu diverse specialitati – animatori, artisti, designeri, manageri de brand si programatori – ce isi unesc domeniile pentru a construi si a imbunatatii jocul, si de a putea oferi pasionatilor de gaming cele mai bune produse. Eroii Ubisoft au un caracter puternic, sunt plini de vise si pregatiti sa infrunte si sa indeplineasca orice provocare.

 

Asemeni eroilor creati, echipele Ubisoft sunt uniti, visatori, pasionati si performanti, creeaza idei de viata si lumi noi imersive in care iubitorii de jocuri pot evada pentru noi aventuri. Daca iti doresti o cariera in lumea fascinanta Ubisoft, va asteptam sa ne cunoastem si sa ne arati pasiunea si determinarea ta. Impreuna putem crea eroi pasionati si puternici care sa incante si cel mai exigent jucator.

 

--

 

 

Ubisoft is a leading creator, publisher and distributor of interactive entertainment and services, with a rich portfolio of world-renowned brands, including Assassin’s Creed, Just Dance, Tom Clancy’s video game series, Rayman, Far Cry and Watch Dogs. The teams throughout Ubisoft’s worldwide network of studios and business offices are committed to delivering original and memorable gaming experiences across all popular platforms, including consoles, mobile phones, tablets and PCs.

 

Ubisoft Romania is the first Ubisoft production studio outside France. The Romanian adventure, which began in 1992, has turned into an exciting success story where Production, Test and IT Department are its driving force.

 

Come and join our team of over 1800 professionals and help us create highly appreciated interactive entertainment products!

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.