TUBORG

SC United Romanian Breweries Bereprod SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

United Romanian Breweries – producator si importator de bere si bauturi racoritaroare, este prima companie de bere din Europa de Est, care a dezvoltat un proiect green field, subsidiara a grupului danez Carlsberg Breweries. In clasamentul companiilor internationale producatoare de bere din Romania, United Romanian Breweries ocupa in prezent locul 4, iar portofoliul sau este format exclusiv din marci internationale: cidrul premium Somersby si berile Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny, ultimele doua fiind importate.

 

Pe piata din Romania, compania a intrat in anul 1994 si a investit milioane de dolari pentru dezvoltare. Compania URBB are peste 750 angajati, iar in domeniile conexe genereaza peste 4 000 locuri de munca. Pe langa marcile de bere, compania si-a propus sa patrunda pe o noua piata - cea a bauturilor racoritoare prin preluarea marcii Granini, produs 100% natural, marca de prestigiu a companiei nr. 1 pe piata din Europa.

 

Intre anii 1994 si 1996, United Romanian Breweries a functionat doar pe import si distributie de bere Tuborg pe piata romaneasca, iar din 1997 a devenit producator prin constructia fabricii proprii Tuborg Romania.

 

Fabrica Tuborg este singura unitate de productie a companiei si in acelasi timp una dintre cele mai moderne fabrici de bere atat din Romania, cat si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Constructia a fost inceputa in anul 1996 si finalizata in 13 luni, fabrica Tuborg a producand prima sarja de bere la sfarsitul anului 1997.

 

Inca de la inceputul activitatii Tuborg, ne-am ghidat pe respectul fata de consumatorii nostri si am oferit permanent produse de cea mai inalta calitate. In procesul de fabricare, Tuborg pune accent pe verificarea calitatii materiilor prime si materialelor folosite, verifica permanent starea microbiologica a produselor dar si a utilajelor si mediului. Tuborg isi pastreaza promisiunea de a crea un portofoliu de marci exlusiv premium si impreuna cu oamenii ce ne aleg am reusit sa construim o identitate inconfundabila a celor mai apreciate bauturi de pe piata locala.

 

Te asteptam sa faci parte din echipa Tuborg. Dam tonul fiecarei generatii!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.