TRADEVILLE S.A.

check_circle Companie verificată
9

TRADEVILLE S.A.

check_circle Companie verificată
9

Despre

Tradeville este compania de brokeraj #1 din Romania, cu 25 de ani de expertiza bursiera, inovatie tehnologica, transparenta si permanenta comunicare cu clientii, concretizate prin leadership in tranzactionarea online la Bursa de Valori Bucuresti si pe unele dintre cele mai mari piete financiare din lume.

Am lansat prima platforma de tranzactionare din Romania, primul si singurul ETF dedicat Bursei de Valori Bucuresti, intermediem listari si plasamente private de actiuni si obligatiuni corporative. In 2019, Tradeville a primit, din partea Bursei de Valori Bucuresti, premiul pentru cel mai activ broker de retail.

Suntem o organizatie dinamica formata din colegi pasionati de piete de capital si tehnologie. Suntem brokeri, traderi, analisti, dezvoltatori software. Incurajam ideile inovatoare, colaborarea in echipa si promovam imaginatia, solutiile creative si orientarea catre client.

Alatura-te echipei Tradeville si vei fi parte dintr-un grup de colegi entuziasti si ambitiosi conectati permanent la lumea pietelor financiare si a celor mai noi tehnologii mobile de tranzactionare.

Pentru mai multe detalii, acceseaza: www.TradeVille.eu

Joburi

Contact

Calea Vitan nr 6-6A, Phoenix Tower, etaj 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close