TIMAC AGRO ROMANIA S.R.L.

check_circle Companie verificată
14

TIMAC AGRO ROMANIA S.R.L.

check_circle Companie verificată
14

Despre

Creat în 1959, Grupul Roullier este o companie multinaţională care îşi desfăşoară activitatea în 102 de tări , având o cifră de afaceri cumulată de 2,6 miliarde Euro. Povestea noastră este o aventură umană şi industrială, adunând împreună 8000 angajaţi conduşi de aceeaşi energie: dorinţa de a-şi asuma noi provocări! Într-o lume în care creşterea demografică are ca efect imediat creşterea cererii de hrană, noi creem şi distribuim soluţii inovative în nutriţia plantelor, animalelor şi oamenilor. Produsele noastre derivă din experienţa celor 400 de ingineri care oferă în permanenţă soluţii inovative.

Atipic şi pasionat, Grupul Roullier şi-a conservat, încă de la începuturi, conducerea 100% familială. Cei 58 de ani de rezultate pozitive ne permit să ne autofinanţam creşterea şi să păstrăm o vedere pe termen lung, în contextul economic actual.

Timac Agro România şi-a câştigat o reputaţie de lider în inovaţie şi tehnologie, reputaţie datorată atât produselor de top, cât mai ales unei echipe de specialişti care îşi dezvoltă cariera într-o cultură unică, extrem de antreprenorială. O carieră alături de Timac Agro România este provocatoare şi generoasă pentru cei care deţin viziunea corectă, experienţă, abilităţile necesare şi spiritul comercial! Mai multe detalii despre noi puteţi găsi pe www.roullier.com sau www.ro.timacagro.com.

 

Joburi

Contact

Bd Dimitrie Pompei nr 10 A, Imobil Conect III, Etaj 1, Sect 2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close