TERMOPLAST SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cu 31 de ani de experiență în domeniul producției, TERMOPLAST este unul din cei mai importanți producători de tâmplarie PVC din România. 

 

Avem 9.000 mp de hale de producție și investiții de peste 6.000.000 euro în utilaje,  200 de angajați cu experiență în vânzări, producție și montaj, astfel că reușim să oferim clienților noștri un produs de top și o experiență unică pe toată durata de utilizare a produselor noastre. 

 

Din 2010 suntem prezenți în piața europeană de tâmplarie PVC (Italia, Belgia, Germania, Austria, Portugalia, Franța, Olanda, Spania și Ucraina), iar de atunci performăm cu succes an de an.

 

Angajații noștri sunt, fără îndoială, cea mai importantă resursă. Investițiile în pregătirea și motivarea lor sunt o prioritate și o preocupare permanentă a echipei de management.

 

Împreună construim și dezvoltăm businessul Termoplast către obiectivul de a atinge 16.000.000 euro cifră de afaceri în 2022. 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.