TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Telekom Romania Mobile Communications este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Este parte a grupului Deutsche Telekom – unul dintre liderii globali de comunicatii integrate, prezent în 51 de țări de pe 5 continente. Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru.

 

Misiunea Telekom este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv, de calitate și funcționalități interactive avansate. În ceea ce privește clientii business, Telekom România este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții de servicii mobile care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile. Soluțiile noastre conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu. Avem ca scop să devenim operatorul numărul 1 din piața românească. Ne preocupăm permanent de satisfacția clienților, să cunoaștem și să înțelegem gândurile, emoțiile și cerințele acestora, ei fiind principalul factor pentru reușita noastră.

 

Ca echipă, Telekom Romania Mobile Communications, cooperăm și discutăm deschis, dezbatem subiecte importante, acceptăm opinii diferite și ne respectăm reciproc, creând cel mai bun loc pentru performanță și dezvoltare profesională. Suntem conștienți că angajații noștri reprezintă capitalul nostru cel mai de preț, pentru asta încercăm continuu să le oferim programe și oportunități de dezvoltare în conformitate cu nevoile de învățare și așteptările lor de evoluție ca profesioniști. Telekom are nevoie de angajați motivați, competenți și dedicați găsirii celor mai bune soluții pentru dorințele clienților, utilizatorilor, partenerilor de afaceri sau altor parteneri ai companiei. Dacă vrei să faci parte dintr-o companie complexă și organizată cu gândul la eficientă și performanță, așteptăm să ne cunoaștem. https://www.telekom.ro/informare-candidat-dataprivacy

Media
Joburi
 • 24 iun. 2022
 • Sef Magazin Calarasi ID:41
  Telekom Romania Mobile Communications S.A.
 • Consilier Vanzari Bucuresti ID:40
  Telekom Romania
 • Reprezentant Magazin Rosiori, Orastie, Salonta, Brasov ID:39
  Telekom Romania
 • Reprezentant Customer Care & Vanzari Call Center Pitesti
  Telekom Romania Mobile
 • Reprezentant Magazin Bistrita,Sibiu,Filiasi,Baia Mare ID:37
  Telekom Romania
 • Reprezentant Magazin Intorsura Buzau,Blaj,Buzau,Oradea ID:36
  Telekom Romania Mobile Communications
 • Analist Servicii Clienti ID:35
  TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS SA
 • Reprezentant Magazin TM,Resita,Slatina,Craiova,Lugoj ID:34
  Telekom Romania Mobile Communications
 • Reprezentant Magazin Braila,Bacau,Barlad,Vaslui,Tg. Secuiesc
  Telekom Romania
 • Reprezentant Magazin Galati,Deva,Cugir,Sebes,Focsani ID:32
  Telekom Romania
 • Reprezentant Magazin Bucuresti ID:31
  Telekom Romania
 • Reprezentant Magazin Alexandria,Campulung,Falticeni,Covasna
  Telekom Romania Mobile

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.