STREET LIGHTING SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

         S.C. Street Lighting S.R.L. este o companie cu capital privat integral romanesc, ce are ca obiect principal de activitate servicii de constructii montaj in domeniul energiei electrice de pana la 20 KV, proiectare si executie de linii electrice aeriene, subterane si posturi de transformare.                   Forta si capacitatea societatii S.C. Street Lighting S.R.L., competenta si profesionalismul angajatilor sai pe toate palierele de activitate, sunt caracteristici definitorii evidentiate permanent prin lucrarile realizate.                   Calitatea serviciilor  oferite  este evidentiata si prin implementarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu cerintele ISO 9001:2008, sistemului de management al mediului in conformitate cu cerintele  ISO  14001:2004 si sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale in conformitate cu cerintele OHSAS 18001:2007, precum si prin atestarea A.N.R.E. care permite executarea de lucrari si totodata garanteaza serviciile noastre.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.