Stanleybet

check_circle Companie verificată
31

Stanleybet

check_circle Companie verificată
31

Despre

Stanleybet este o casa de pariuri internationala, infiintata in 1997 si unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala a jocurilor de noroc. In Romania suntem prezenti din 2004, cand am deschis prima locatie in Bucuresti. Pe langa Romania, brandul este prezent in 5 state europene, precum: Italia, Belgia, Danemarca, Cipru si Anglia.

 

Stanleybet in Romania, parte a grupului Game World, numara peste 1200 de angajati care gandesc, lucreaza si actioneaza in linie cu nevoile clientilor. Incercam permanent sa furnizam servicii inovatoare in domeniul pariurilor si jocurilor de nororc, actionand responsabil si transparent si respectand reglementarile aplicabile. Doar asa, ne protejam clientii si le garantam dreptul de a alege cele mai inovatoare si interesante produse de pe piata romaneasca a jocurilor de noroc.

 

Ne ghidam intreaga activitate in baza a trei piloni principali: client, inovatie si produse de inalta calitate. Credem in clienti si in ceea ce vor sa obtina de la noi, motiv pentru care ii punem intotdeauna in centrul actiunilor Stanleybet. Cercetam si dezvoltam continuu pentru ca experienta lor de pariuri sa atinga cele mai inalte si de calitate standarde, de aceea in prezent, suntem unul din cele mai puternice si cunoscute marci de pariuri din Romania.

 

Stanleynet este prezent atat in retail, in peste 300 de agentii, cat si in online pe site-ul www.stanleybet.ro

 

In mediul online ne-am lansat in anul 2015 din dorinta clientilor nostri de a se bucura de serviciile oferite de oriunde : de la locul de munca, din traffic, de acasa, din vacanta. Tot in 2015, am fost unul dintre primii operatori autorizati de catre Oficiul National de Jocuri de Noroc pentru exploatarea si organizarea jocurilor online.

 

Oferta de produse si servicii Stanleybet cuprinde: pariuri sportive – avem cea mai mare pondere in oferta noastra ( peste 200 de campionate de fotbal, zeci de turnee de tenis, handbal, Formula 1, si multe altele ), pariuri pe numere – punem la dispozitie peste 60 de loterii internationale, pariuri virtuale - V-Sports si V-Bingo, pariuri nonsportive, supergoal, bonusuri, megajackpot, casino live si cash online.

 

Suntem pionierii pariurilor sportive si ne bucuram de o traiectorie continua. Daca esti pasionat, iti place sportul si vrei sa faci parte din echipa Stanleybet, noi te primim cu bratele deschise. Avem nevoie de oameni faini pentru a se alatura echipei noastre!

Joburi

Social

Contact

Str Tudor Vladimirescu, nr 29A, Sector 5, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close