STAER

Staer International SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

STAER este o companie cu capital romanesc ce si-a inceput povestea in anul 1992, cu 10 angajati, si a devenit in timp, primul producator autohton de mobila modulara. De-a lungul celor 27 de ani de experienta, compania a invatat sa isi adapteze produsele de mobilier la cerintele actuale ale petei, a initiat si promovat programe si produse de mobilier, dar si servicii, ce ulterior au fost reproduse de nenumarati competitori.

 

Din anul 2008, pe langa mobilierul de serie, STAER ofera si mobila la comanda la pret de serie si a extins gama de produse prin adaugarea de decoratiuni, finisaje, aparatura electrocasnica destinata bucatariilor si programe de mobilier ce permit personalizarea tipurilor de produse. Compania a dezvoltat game de mobilier modular, de dimensiuni variate, gama extinsa de culori si preturi adaptate configuratiilor de mobilier, destinate livingurilor, dormitoarelor, bucatariilor astfel incat orice spatiu sa fie amenajat optim. De asemenea, in 2010, STAER a mers mai departe si a introdus propria aplicatie de proiectat mobilier: Simulatorul 3D.

 

In prezent, compania detine o unitate proprie de productie in Galati, cu o suprafata de 39 000 mp, o retea de 35 de magazine proprii si partener specializate, un parc auto de 60 de autovehicule si 250 de angajati. Inspirat din dorintele si cerintele clientilor, impreuna cu experienta, traditia si tendintelele in domeniul mobilierului modern, STAER aduce permanent noi repere in colectia de produse. Prin capacitatile proprii de productie a mobilierului dotate cu linii tehnologice performante ce permit un standard de calitate si performanta ridicat la nivelul exigentelor clientilor, STAER este numarul 1 in Romania in ceea ce priveste mobilierul.

 

Echipa STAER este formata din persoane motivate si pasionate pentru mobilier. Ne bazam pe activitatea de echipa si ne ghidam permanent pentru grija de a ne ajuta clientii. Pastram calitatea, redefinim confortul si respectam si cele mai exigente cerinte de calitate oferind produse care sa imbunateasca viata clientilor nostrI.

 

Vino si tu sa faci parte din poveste STAER!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.