Stadio Hospitality Concepts - SHC

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Stadio Hospitality Concepts este grupul de restaurante din care fac parte urmatoarele 6 localuri:- NOR - Sky Casual Restaurant - www.norbucharest.ro- Stadio Universitate, Herastrau, Unirii - www.stadio.ro- 18 Lounge - www.18lounge.ro- Cismigiu Bistro - www.cismigiu.ro Mai multe despre noi gasesti pe www.stadiohc.ro Facem oamenii să zâmbească cu un amestec frumos de gust, design și atmosferă. Cel mai mult ne bucură atunci când oaspeții ne devin prieteni, iar asta se întâmplă aproape mereu, din 2013.Ne ghidăm întreaga activitate și dezvoltare după următoarele repere:Misiunea noastră: Vrem ca fiecare vizită în restaurantele noastre să reprezinte motivul perfect pentru a o planifica pe următoarea!Viziunea noastră: Credem în relațiile de durată care se contruiesc treptat și solid, cu sinceritate. Credem în frumusețea clasicului reinterpretat, dar și în aportul inovațiilor de orice fel. Credem că toți oamenii trebuie să aibă acces la produse și servicii de calitate.Valorile noastre:Suntem și gândim ca o companie smart-casual, iar valorile ce conturează acțiunile noastre sunt:* RESPONSABILITATE față de clienți, colegi și industria în care creștem zi de zi;* RECUNOȘTINȚĂ față de oamenii care ne sunt alături și ne ajută să dăm formă misiunii pe care ne-am asumat-o;* CONSISTENȚĂ în experiențele pe care le oferim celor care ne trec pragul;* INIȚIATIVĂ în crearea și realizarea de servicii și produse noi care pot îmbunătăți restaurantele;* GRIJA față de cei mai puțin norocoși, materializată prin acțiuni realizate pentru a produce o schimbare.

Media
#TheSmartCasualFamily

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.