STABILUS ROMANIA

SC STABILUS ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Când o firmă ca STABILUS îşi construieşte cu succes o poziţie de lider pe plan mondial, acest lucru se datorează şi faptului că firma urmăreşte o strategie pe termen lung, bazată pe încredere şi pe un fel corespunzător de a acţiona. Arcurile cu gaz şi amortizoarele de vibraţii hidraulice ale firmei STABILUS Romania sunt utilizate în multe sectoare industriale din lume: în sectorul auto, industria mobilei, serviciile de construcţii, produsele medicale şi tehnologia de reabilitare.

Tradiţia în cinematică, respectarea cu exigenţă a standardelor de calitate şi spiritul inovator al ţării de origine - Germania - constituie temelia companiei STABILUS. Pe aceasta bază STABILUS Romania oferă angajaţilor săi perspective interesante, condiţii de muncă exemplare şi beneficii suplimentare. Stabilus Romania contribuie la creşterea economică a României, oferind oportunitati de angajare iar construcţia noilor fabrici atestă dorinţa fermă de a rămâne aici pe termen lung. Pentru angajaţii noştri, vom crea un mediu în care să se simtă confortabil, să continue să-şi dezvolte competenţele şi să împace viaţa profesională cu cea de familie.

STABILUS ROMANIA- Noi conectăm viitorul de tradiția în cinematică!

Puteti aplica pentru locuri de munca in urmtoarele departamente

- Cercetare Dezvoltare.Inginerie
- Echipamente și procese
- Mentenanță
- Calitate
- Achiziții
- Financiar și Contabilitate
- Resurse Umane
- Producție
- Logistică
- Optimizare și procese
- Administrativ
- SSM și mediu

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.