Sport Guru SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Descriere www.SportGuru.ro este cel mai mare magazin online de articole sportive din Romania, comercializand echipament specializat apartinand unor branduri de renume in domeniu ca : Everlast, Lonsdale, Wilson, Cube, Adidas, Babolat, Spalding, Nordica, Rollerblade, Head, Fischer, TapouT, Suunto, Asics etc O parte semnificativa a produselor sunt disponibile in showroom-ul nostru de 250  de metri patrati din centrul Bucurestiului aflat in zona Piata Alba Iulia. Pe langa gama larga de produse si preturile exceptionale clientii nostri pot beneficia si de sfaturile specializate ale consilierilor nostri de vanzari, facand astfel tot posibilul ca experienta cumparaturilor de pe SportGuru.ro sa fie una cat mai facila si placuta. "Nu se poate" este un termen care nu exista in dictionarul nostru si caruia nici nu dorim sa ii facem loc :)  

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.