Sport Couture

SPORT COUTURE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Din mai 2011, retailer autorizat Burberry , Zegna , Red Valentino , Marc Jacobs ,Tods , Y3 , Sophia Webster , Clergerie , Eric Javits , Madeleine Thompson , Tory Burch , Yves Salomon ,Gottex , MC2 Saint Barth , Hogan , Paul Smith , Just Cavalli , Michael Kors , Adidas by Stella McCartney ,See by Chloe , Zadig et Voltaire , Diesel , La Martina , UGG , Adidas Originals si multe alte branduri. Situat la primul etaj al complexului Baneasa Shopping City, magazinul SPORT COUTURE alatura cele mai apreciate branduri de moda intr-un concept shop-in-shop inedit. 
Suprafata de 1000 mp este destinata unui mix original de colectii casual, upper casual, fashion si sport menite sa satisfaca un amplu segment demografic, de la clientul de lux aspirational pana la consumatorul de moda versat. 
SPORT COUTURE prezinta colectii speciale si branduri noi precum Burberry, Z Zegna, DKNY, La Martina, Marc Jacobs, Paul Smith,Just Cavalli, Michael Kors, Little Marc Jacobs, 7 for all mankind,True Religion, Adriano Goldschmied,Dirk Bikkembergs, Adidas by Stella McCartney, Adidas by Jeremy Scott, Porsche Design,See by Chloe, Red Valentino si Hogan, Zadig &Voltaire, Frame.
Impresionant din punct de vedere arhitectural, magazinul releva esenta spiritului urban prin melanjul de metal, lumini, lemn si nuante de gri . Designul SPORT COUTURE a fost realizat de una dintre cele mai respectate companii de arhitectura din Grecia, Design Team, in colaborare cu Samson Constructii, in timp ce identitatea vizuala si platforma de branding au fost concepute si dezvoltate de catre Thomas Hutton. Intregul concept defineste stilul de viata modern, casual si prezinta un mediu in care serviciile oferite, designul si finisajele se ridica la cele mai inalte standarde. 
Din Noiembrie 2012 SPORT COUTURE intra in lumea shopping-ului online cu magazinul Sportcouture.ro. La baza succesului nostru sunt oamenii. 
La Sport Couture punem accentul pe oferirea unei experiente de shopping de neuitat pentru clientii nostri. In egala masura, oferim colegilor nostri talentati un mediu de lucru in care fiecare isi evidentiaza punctele forte. 
Ne place sa facem lucrurile foarte bine, sa cunoastem tendintele din fashion direct de pe catwalk si sa oferim clientilor nostri cele mai rafinate produse intr-o atmosfera high-class. 
Aplica acum la unul dintre joburile SPORT COUTURE si vino alaturi de echipa noastra! 
Iti punem la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie: cele mai recente colectii ale brandurilor de lux, traininguri de dezvoltare personala si profesionala, un pachet salarial atractiv si un mediu de lucru ce pune accent pe stare de bine si performanta in acelasi timp.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.