SILVERHAND ROMANIA

check_circle Companie verificată
14

SILVERHAND ROMANIA

check_circle Companie verificată
14

Despre

SILVERHAND este o agenție multinațională de recrutare și consiliere în carieră cu sediul principal în localitatea Poznan, din Polonia. Primul punct de lucru din România a fost deschis în anul 2014 și se află în Timișoara, primul oraș liber al țării noastre.

Colaborăm cu angajatori din  Germania, Austria, Olanda, Islanda, Danemarca, Belgia, Suedia, Norvegia, Elveția, Canada. Silverhand este cea mai ușoară cale pentru a găsi un job sigur și stabil în Europa sau America de Nord.  

Silverhand Group este prezent în 7 țări din Estul Europei:

Polonia (sediile Silverhand din orașele Poznan, Cracovia, Varșovia, Ostrów Wielkopolski)
 România (sediile Silverhand din orașele Timișoara, Craiova)
 Slovacia (sediul Silverhand din Bratislava )
 Ungaria (sediul Silverhand din Budapesta) 
 Bulgaria (sediul Silverhand din Sofia) 
 Cehia (companie parteneră)
 Croația (companie parteneră)

 

Până în prezent Silverhand a ajutat mii de oameni să găsească un nou loc de muncă. La baza succesului se află o echipă bine pregătită, formată din specialiști în domeniul recrutării. Noi ne ghidăm după un set de valori perene, enumerând aici onestitatea, corectitudinea, simțul răspunderii și respectul față de semeni.

Agenția de recrutare Silverhand intermediază, fără niciun comision, contracte de muncă legale, semnate cu angajatori străini verificați. Consilierii noștri sunt mereu disponibili și bucuroși să răspundă la toate întrebările candidaților.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Virgil Onitiu, Nr. 5B, Timisoara

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close