Senneville

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Senneville ți se prezintă după mai bine de 20 de ani de activitate. Din 1993 și până astăzi, am trecut de la o afacere clasică de familie la o înfățișare spectaculoasă și produse pe măsură! Cum? Prin retehnologizareși rebranding Din, Senneville dezvoltă cu succes conceptul premium-accesibil, alături de sub-brandul Senneville Events, și oferă unui segment extins de public produse de panificație, patiserie și cofetărie la standarde ridicate.

În Timișoara suntem Senneville x 7: locațiile noastre amplasate strategic și amenajate modern sunt vizitate în fiecare zi de iubitorii de bunătăți.

Suntem încântați că îi putem număra între clienții noștri pe distinșii membri ai Casei Regale a României. Avem onoarea de a livra constant produse de panificație, patiserie și cofetărie atât la vizitele Familiei Regale în Timișoara, cât și la reședința din Săvârșin și la evenimente speciale.

Media
Magazin Gh. Lazar
Magazin Girocului
Titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei
Echipa de vanzare Senneville
Tort Senneville
Candy Bar Senneville
Echipa Senneville
Joburi