SCALA ASSISTANCE

check_circle Companie verificată

SCALA ASSISTANCE

check_circle Companie verificată

Despre

SCALA ASSISTANCE a intrat pe piata de profil in anul, aducand - in premiera - in Romania conceptul de vanzare online a rovinietelor. Compania beneficiaza de o prezenta multinationala, investeste continuu in dezvoltarea retelei sale de vanzari, retail si corporate, si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile consumatorilor sai. Actualmente, compania noastra detine 301 de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor si o prezenta multinationala in Romania, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova.

Activitatea de distributie de roviniete a companiei noastre este autorizata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.). 

SCALA ASSISTANCE este singura compania din Romania ce are ca principal obiect de activitate emiterea si distribuitia de roviniete pentru utilizarea retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. De asemenea,ocietateavine in intampinareanbsp; clientilor cu noi linii de business: Activitatea de incasare a taxei de pod si Activitatea de reincarcarecartele preplatite (Prepay).

a si o completare la distibutia de roviniete, pentru parteneri care au contract cu Scala Assistance am dezvoltat posibilitatea de a oferi clientilor si posibilitatea de reincarcare a cartelelor preplatite (prepay). Aceasta activitatea a aparut la solicitarea partenerilor nostri ce doreau sa ofere clientilor si acest serviciu.

Reincarcarea cartelelor se face pentru operatorii de telefonie mobila ORANGE, VODAFONEsi TELEKOM.

Vanzarea rovinietelor se realizeaza prin urmatoarele canale de vanzari:

servicile furnizate de website-ul ;
divizia proprie de vanzari corporate;
o gama larga de parteneriate strategice.

Principiile de baza ale societatii sunt axate pe realizarea de servicii de calitate la nivelul celor mai mici detalii,pe raspunderea prompta fata de cerintele beneficiarilor, pe asumareaangajamentelor ferme in privinta livrarii rovinietelor si pe imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

Printre clientiinostri se numara firme de renume din domeniul transporturilor, dar si din numeroase alte domenii de activitate. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita modalitatii, strategiei de lucru adoptate si a procedurii de comanda mult eficientizata.

Din dorinta de a oferi servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri, am implementat un sistem de management orientat spre imbunatatirea permanenta a performantei, respectand normele standardului ISO 9001: 2015 – limbaj comun in ceea ce priveste calitatea in peste 160 de tari side organizatii.

Astfel, incepand din, SCALA ASSISTANCE, respectiv chiar activitatea de emitere a rovinietelor, este certificata ISO 9001:, fapt ce confirma bunele practici existente in interiorul organizatiei si faciliteaza dezvoltarea durabila intr-un mediu de afaceri concurential.

Compania noastra este singura din Romania care are certificare ISO 9001: 2015 pentru activitatea de emitere a rovinietelor

Avand la dispozitie un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea intregii echipe, raspundem cu succes exigentelor ridicate ale clientilor nostri si onoram angajamentele asumate intr-o maniera eficienta, transparenta si flexibila.

Politica noastra se axeaza pe concentrarea pe activitatile declarate, pe derularea acestora in spiritul imbunatatirii continue, dezvoltarea unui mod de lucru care sa duca la intampinarea cerintelor clientilor nostri.

Strategia aplicata este strategia anticipativa prin care se determina evolutiile viitoare ale pietei si se adopta decizii strategice corespunzatoare.

Valorile companiei noastre sunt:

RESPECT- fata de angajati, clienti, furnizori, investitori;
INTEGRITATE - ne comportam cu onestitate si cautam sa atingem standarde profesionale si etice cat mai inalte;
RESPONSABILITATE - construim relatii credibile si responsabile cu toti clientii si furnizorii nostri, astfel incat sa raspundem cerintelor si nevoilor acestora;
EXCELENTA - urmarim in mod constant performanta si calitatea prin: educatie si dezvoltare profesionala permanenta, satisfacerea clientului, inovatie, munca in echipa.

Motto-ul site-ului , “Simplifica-ti drumul!” este si motto-ul companiei noastre. Consideram ca, prin serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri si companiilor cu care colaboram, reusim in mod real sa simplificam procesele legate de achizitionarea si de managementul taxelor de drum.

Joburi

Contact

STR. DECEBAL NR. 69, Cluj Napoca Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close