SCALA ASSISTANCE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SCALA ASSISTANCE este o companie de tehnologie care facilitează distribuirea și colectarea taxelor, deservind milioane de șoferi și peste 10.000 de companii.
Compania beneficiază de o prezenta multinațională, investește continuu in dezvoltarea rețelei sale de vânzări, retail si corporate, urmărind diversificarea gamei de servicii în funcție de nevoile clienților săi corporate și retail. În prezent, compania are peste 30.000 de puncte de vânzare autorizate în România și își consolidează prezența multinațională în Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.
SCALA ASSISTANCE a intrat pe piața în anul 2007, aducând - în premieră pentru România - conceptul de vânzare online de viniete.
Deși activitatea principală a SCALA este emiterea și distribuirea de viniete pentru utilizarea rețelei de drumuri și autostrăzi naționale, începând cu anul 2021, compania a intrat pe piața asigurărilor auto și a serviciilor de asistență auto.
Activitatea de distribuire a vinietelor este autorizata de către Societatea Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.) prin Contract 93/17339 / 27.08.2007 (actualizat) iar distribuirea asigurărilor auto obligatorii RCA este autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.