SUNIMPROF ROTTAPRINT SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Fondată în 1991, ca o afacere de familie, Sunimprof Rottaprint este prima și cea mai mare tipografie flexografică din România.
Sediul companiei și centrul de producție se află în comuna Apahida, jud. Cluj. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, astfel am deschis centre logistice în: București, Brașov, Germania (Karlsruhe) si Ungaria (Budapesta)

De-a lungul celor 30 de ani de experiență, am devenit liderul industriei tipografiei flexografice din România, cu peste 33% cotă de piață.

Tehnologiile și modalitățile de imprimare se schimbă rapid. Pentru a păstra standardul de calitate cu care ne-am obișnuit clienții, în 2008 am înființat propria noastră școală de tipar flexografic, unde operatorii noștri învață cele mai moderne tehnici de imprimare.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.