SC SUNIMPROF ROTTAPRINT SRL.

check_circle Companie verificată
51

SC SUNIMPROF ROTTAPRINT SRL.

check_circle Companie verificată
51

Despre

Fondată în 1991, ca o afacere de familie, Sunimprof Rottaprint este prima și cea mai mare tipografie flexografică din România.
Sediul companiei și centrul de producție se află în comuna Apahida, jud. Cluj. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, astfel am deschis centre logistice în: București, Timișoara, Pașcani, Brașov, Germania (Karlsruhe) si Ungaria (Budapesta)

De-a lungul celor 28 de ani de experiență, am devenit liderul industriei tipografiei flexografice din România, cu peste 33% cotă de piață.

Tehnologiile și modalitățile de imprimare se schimbă rapid. Pentru a păstra standardul de calitate cu care ne-am obișnuit clienții, în 2008 am înființat propria noastră școală de tipar flexografic, unde operatorii noștri învață cele mai moderne tehnici de imprimare.

Joburi

Social

Contact

Str. Libertatii, nr. 295, localitate Apahida, jud. Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close