SC PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION SRL

check_circle Companie verificată
6

SC PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION SRL

check_circle Companie verificată
6

Despre

PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION este o companie de proiectare, consultanta si management de proiect ce ofera servicii integrate de proiectare generala in domeniul constructiilor civile, industriale, agricole si ingineresti. Arhitectii si inginerii PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION dau valoare fiecarui proiect pe care il dezvolta, avand ca scop comun furnizarea de servicii profesionale premiun respectiv solutii sustenabile si inovatoare.

Fiind o companie cu traditie, solida si dinamica, cu un portofoliu relavant si variat de proiecte, PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION face fata provocarilor existente intr-o piata moderna si dinamica, adaptandu-se permanent cerintelor globale, prezente si viitoare.

Prin proiectele realizate si implementate in tara si in strainatate, PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION a castigat respectul si increderea investitorilor si antreprenorilor, fundamente pentru cresterea si dezvoltarea continua a companiei si a angajatilor sai

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

STR. CHINDIEI 16 | SECTOR 4, 040185 BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close