S.C. PRAGOSA ROMANIA S.R.L.

check_circle Companie verificată
23

S.C. PRAGOSA ROMANIA S.R.L.

check_circle Companie verificată
23

Despre

Firma noastră a fost infiinţată in 2007, de către o echipă cu 40 ani de experienţă în domeniul construcţiilor in Portugalia. Cu un curriculum complex, care cuprinde cele mai variate solutii in domeniul constructiilor, cum sunt lucrarile de proiectare si executie, cu finanatare publica sau privata, in activitati precum:

Lucrari de drumuri;
Constructii civile;
Zone sportive si de agrement.

Pragosa Romania beneficiaza de sprijin tehnic si financiar, precum experienta acumulata de grupul nostru in aceasta activitate, pe parcursul anilor, ceea ce ne face un partener care asigura calitate, promptitudine, durabilitate si siguranta.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str. Piatra Craiului, nr 13B, Negoiesti, Brazi PRAHOVA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close