SC MOBILE VET SRL

check_circle Companie verificată
1

SC MOBILE VET SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Mobile Vet este un lant de clinici veterinare localizate in sector 2 si sector 3, Bucuresti care ofera servicii veterinare de cea mai inalta calitate atat in cadrul clinicii, cat si la domiciliu.

Una din clinicile veterinare Mobile Vet este situata pe strada Doamna Ghica la numarul 133, unde clientii sunt intampinati intr-o atmosfera calda si primitoare, iar animalul se simte confortabil si in siguranta.

Cea dea doua clinica veterinara Mobile Vet este situata pe strada Branduselor la numarul 66 si este cea de-a doua clinica deschisa si utilata la standarde Europene.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru animalute sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Mobile Vet clinica ta veterinara. Medicii nostri specialisti, aparatura
medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre clinicile veterinare de top din Bucuresti.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, clinica veterinara Mobile Vet din Doamna Ghica este deschisa non-stop de luni pana duminica si ofera o gama larga de servicii medicale veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalutului dumneavoastra de companie.

In portofoliu nostru veti gasi: servicii veterinare la domiciliu, ambulanta veterinara non-stop, consultatii, tratamente, terapie internsiva, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, internari, ecografii, EKG, radiografii, vaccinari, deparazitari, implantare microcipuri, eliberare pasaport UE, farmacie veterinara, pet taxi, cosmetica veterinara, taxi animale, pet shop online etc.

Joburi

Contact

Str. Doamna Ghica nr. 133, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close