SC MEWI IMPORT-EXPORT AGRAR INDUSTRIETECHNIK SRL

check_circle Companie verificată
13

SC MEWI IMPORT-EXPORT AGRAR INDUSTRIETECHNIK SRL

check_circle Companie verificată
13

Despre

Suntem o companie cu capital integral german, unul dintre principalii jucatori de pe piata utilajelor agricole. In 2017 am inregistrat o cifra de afaceri de peste 70 milioane de euro, pozitionandu-ne astfel pe locul I in Topul National al Firmelor, in grupa "Comert cu ridicata al masinilor agricole", categoria "Intreprinderi Mari". Anul 2019 l-am incheiat cu o cifra de afaceri de peste 80 milioane de euro.

Crescând de la un an la altul, am dobândit aprecierea multor producători europeni renumiţi, devenind importator şi reprezentant pentru România a numeroase mărci recunoscute pe plan mondial. Pe lângă vânzarea de utilaje agricole, suntem cunoscuti pentru calitatea serviciilor de garanţie şi post-garanţie, furnizarea de piese de schimb originale şi asigurarea unui service complet.

În prezent, distribuim cele mai moderne tractoare şi utilaje agricole, fabricate de producători de top.

Pentru a afla mai multe despre noi, viziteaza-ne pe www.mewi.ro.

Joburi

Contact

DN 69 KM 22, Ortisoara TIMIŞ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close