SC MEWI IMPORT-EXPORT AGRAR INDUSTRIETECHNIK SRL

check_circle Companie verificată
32

SC MEWI IMPORT-EXPORT AGRAR INDUSTRIETECHNIK SRL

check_circle Companie verificată
32

Despre

Suntem o companie cu capital integral german, unul dintre principalii jucatori de pe piata utilajelor agricole. In 2016 am inregistrat o cifra de afaceri de peste 60 milioane de euro, pozitionandu-ne astfel pe locul I in Topul National al Firmelor, in grupa "Comert cu ridicata al masinilor agricole", categoria "Intreprinderi Mari". Anul 2017 l-am incheiat cu o cifra de afaceri de peste 70 milioane de euro.

Crescând de la un an la altul, am dobândit aprecierea multor producători europeni renumiţi, devenind importator şi reprezentant pentru România a numeroase mărci recunoscute pe plan mondial. Pe lângă vânzarea de utilaje agricole, suntem cunoscuti pentru calitatea serviciilor de garanţie şi post-garanţie, furnizarea de piese de schimb originale şi asigurarea unui service complet.

În prezent, distribuim cele mai moderne tractoare şi utilaje agricole, fabricate de producători de top.

Pentru a afla mai multe despre noi, viziteaza-ne pe www.mewi.ro.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

DN 69 KM 22, Ortisoara TIMIŞ