SC MELI MELO FASHION SRL

check_circle Companie verificată
42

SC MELI MELO FASHION SRL

check_circle Companie verificată
42

Despre

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin dedicat stilului feminin, in anul 1998 in Bucuresti. In prezent detine peste 60 de magazine de bijuterii si accesorii dintre care 4 magazine in Chisinau, 3 magazine in Sofia si 3 magazine in Belgrad, dar si magazinul online, melimeloparis.ro. In momentul de fata este cel mai mare lant de magazine de profil din Romania.

In 2016  am preluat lantul de magazine Bonsai (actual Meli Melo deco), unde principalul obiect de activitate il reprezinta comercializarea decoratiunilor si obiectelor pentru casa, iar unul dintre obiectivele companiei pentru brandul „Meli Melo deco” este extinderea lantului de magazine, de la 9, cate sunt in prezent, la 20, pana in 2022.

Valorile şi etica atat in relatiile de colaborare si de afaceri cu furnizorii si partenerii nostri cat si fata de angajati sunt ceea ce ne reprezinta si ne propulseaza in viitor.

Meli Melo le oferă angajaţilor posibilitatea de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul, construindu-şi cariera pas cu pas.

Promovam din interiorul organizatiei oameni care au crescut impreuna cu noi si angajam din exterior oameni cu care sa construim in continuare universul Meli Melo.

Este rasplatita increderea si fidelitatea echipei, deoarece pentru noi Meli Melo înseamnă dezvoltarea carierei, nu un simplu job!

Joburi

Social

Contact

B-dul Aerogarii 22, Camera 1, Bl. 3/5, Sc. A, Et. 2, Ap. 7, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close