Meli Melo

check_circle Companie verificată
29

Meli Melo

check_circle Companie verificată
29

Despre

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin dedicat stilului feminin, în anul 1998 în București. În prezent deține peste 60 de magazine de bijuterii și accesorii dintre care 4 magazine în Chișinău și 2 magazine în Sofia, dar și magazinul online, melimeloparis.ro. În momentul de față este cel mai mare lanț de magazine de profil din România.

În 2016  am preluat lanțul de magazine Bonsai (actual Meli Melo deco), unde principalul obiect de activitate il reprezinta comercializarea decoratiunilor si obiectelor pentru casa, iar unul dintre obiectivele companiei pentru brandul „Meli Melo deco” este extinderea lantului de magazine, de la 13, cate sunt in prezent, la 20, pana in 2022.

Valorile şi etica atat in relatiile de colaborare si de afaceri cu furnizorii si partenerii nostri cat si fata de angajati sunt ceea ce ne reprezinta si ne propulseaza in viitor.

Meli Melo le oferă angajaţilor posibilitatea de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul, construindu-şi cariera pas cu pas.

Promovam din interiorul organizatiei oameni care au crescut impreuna cu noi si angajam din exterior oameni cu care sa construim in continuare universul Meli Melo.

Este rasplatita increderea si fidelitatea echipei, deoarece pentru noi Meli Melo înseamnă dezvoltarea carierei, nu un simplu job!

Joburi

Social

Contact

B-dul Aerogarii 22, Camera 1, Bl. 3/5, Sc. A, Et. 2, Ap. 7, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close