SC MAX SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

In decursul celor 20 de ani de activitate, compania noastra, SC MAX SRL, si-a castigat reputatia in domeniul distributiei materialelor de constructii in regiunea de sud-est a Romaniei.

Bazandu-se pe experienta acumulata de-a lungul timpului si pe fidelitatea clientilor activi, printre care revanzatori sau constructori, societatea si-a extins activitatea concretizand  9 puncte de desfacere.

Calitatea produselor distribuite este garantata prin parteneriate cu furnizori, atent selectionati, cunoscuti pe plan national si international pentru certificarea standardelor inalte rezultate din procesul de productie.  Trasatura definitorie a companiei o constituie responsabilitatea fata de clienti, angajati si parteneri.

Inca de la inceputul activitatii noastre suntem in stransa colaborare cu renumiti parteneri, producatori de materiale de constructii: Lafarge, Fabryo Corporation, Vox-Profile, Celco, Saint-Gobain Construction Products , Adeplast, Mechel Service, Ceresit, Tondach.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.