SC Materom SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Materom este unul din principalii importatori și distribuitori de piese auto din Romania. O afacere romanească, de familie, care de peste 22 de ani se concentrează pe dezvoltarea unui business în domeniul automotive. Deviza noastră este relații de calitate, afaceri de succes.
Misiunea noastra este sa contribuim la dezvoltarea economică, socială și spirituală a României. Prin etică, profesionalism și rezultate, ne dorim să influențăm pozitiv mediul de afaceri din țara noastră.
Viziunea Materom este să dezvolte un business de succes care să se situeze în topul distribuitorilor de piese auto din România. Visul nostru este ca afacerea să fie continuată cu pasiune și succes peste generații de către membrii familiei Baciu.
Echipa MATEROM
Echipa Materom este una ambițioasă și dinamică, formată din aproape 500 de profesioniști cu multă energie și motivație. Ne place să comunicăm deschis, într-un climat de încredere și respect reciproc.
Managerii Materom acționează bazat pe principiul biblic „cel mai mare este slujitorul celui mai mic“, însemnând că ei caută intenționat dezvoltarea persoanală și profesională a celor din subordine.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.