SC GREEN RECYCLE SRL

check_circle Companie verificată
7

SC GREEN RECYCLE SRL

check_circle Companie verificată
7

Despre

Suntem o companie compusa din specialisti in protectia mediului ghidati de necesitatea gasirii solutiilor la problemele de protectie a mediului in care traim. Am creat si acum oferim solutii de remediere, limitare si chiar de eliminare definitiva a factorilor vinovati de poluare. Propunem remedii la problemele tehnice din absolut toate ramurile industriale. Prin natura activităţilor noastre, contribuim semnificativ la încetinirea schimbărilor climatice într-un mod care este simultan eficient financiar şi adecvat social si sustenabil.

Scurt istoric

Dupa o experienta de aproape 10 ani am lansat in anul 2004 Green Recycle pentru a satisface nevoile in crestere a companiilor din Romania. Oferind solutii rapide si directe prin promptitudine si profesionalism solicitarile clientilor noastre s-au diversificat si am fost nevoiti sa ne dezvoltam in permanenta.

Am imbratisat si dezvoltat conceptul de outsourcing astfel incat in anii 2013 -2014 suntem capabili sa oferim servicii de cea mai buna calitate oriunde in tara.

Joburi

Contact

Strada Plopii fara Sot, nr 23 , IASI, IASI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close