Germag

check_circle Companie verificată
19

Germag

check_circle Companie verificată
19

Despre

Dupa existenta sa comerciala in Germania si Olanda, Germag Trend SRL a intrat pe piata romaneasca in anul 2004 cu o activitate bazata pe importul produselor din Germania si al confectiilor marca Bjornson si distribuirea acestora atat angro cat si en-detail.

Cu o cifra de afaceri de 13 milioane de lei inregistrata in anul 2015, Germag detine un sediu propriu de 3 000 mp dezvoltat in regie proprie in comuna Ilfov si numara, in prezent, un lant de 12 magazine (in Bucuresti sunt prezebnte 10 magazine proprii Germag dintre care cu vanzare en-gros in Dragonul Rosu si Doraly, doua francize in Pitesti si Bacau) numerosi colaboratori in toata Romania, dar si o platforma dinamica si usor de utilizat: www.Germag.ro.

Succesul Germag se bazeaza atat pe lucrul doar cu produse de calitate importate din Germania si Olanda, cat si datorita echipei de peste 100 de persoane, formata din profesionisti competenti si dedicati, buni colegi si oameni de valoare.

Gama de produse este una variata: electrocasnice, confectii, electronice, jucarii, incaltaminte, detergent si multe altele si este vanduta atat prin reteaua de magazine proprii Germag, cat si prin intermediul retelei nationale de distribuitori din tara si strainatate.

Daca esti interesat sa iti construiesti o cariera solida si de succes in cadrul unei companii puternice, esti tanar, dinamic si ambitios, te asteptam sa aplici pentru unul din joburile noastre disponibile.

Te asteptam in echipa Germag!

Joburi

Contact

Com. Sindrilita, nr96 Dn2 Bucuresti-Urziceni, Jud. Ilfov, Ilfov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close